Creeping_Death Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе и аз немам нищо против наркотиците (само алкохол ползвам), обаче имам едно ГОЛЯМО против тезата, че те ти 'помагат'. Ако искаш да си по-оригинален и нестандартен, трябва да мислиш в тази посока. Все пак, като се наковеш, музиката не я измисля някой друг - пак си ти. И ако тогава си по-оригинален - значи трябва да се научиш да отключваш тая оригиналност и съзнателно - без външна намеса. Напълно съм с тебе!!! Мразя наркотиците в какъвто и вид да са!!! Е пийвам си!!! Ама тва е яко, когато си с компания!!! Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 немам нищо против леките наркотиците(даже требе ги легализират) Цитирай
vovcho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе посочените аргументи сочат към тва, че не си достатъчно наясно със себе си като си трезвен. Явно не сте ме разбрали. Проблемът е точно обратното - че на трезво си твърде наясно какво искаш и си държиш на него, следваш го, придържаш се към него, а като поркаш се отпускаш и казваш майната им на правилата. Това прави нещата по-оригинални и несхематични. Рок енд рол без поркане (айде, от мен да мине - и без наркотици :green: ) е като девственица без девствена ципа. Копеле, това си е до характер. Аз много обичам некой да ми каже "Ама не може така!" (не че аз не го правя) или "Трябва еди какво си". Мислено показвам един среден пръст и продължавам напред! А бе, ако ми предложи нещо смислено след това, окей... Имам и едно въпросче. Понякога човек му се случват неща, които го карат да се замисли, да се натъжи, да бъде весел... от това се повлиява и музиката му. Защо са ни опиати тогава? А тези неща, които се случват, не са ли и те опияти? Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Наркотиците като херо,ЛСД и други лайна са си убиец!!!!!!!!!!!!Но тревата не е наркотик нещо не сте наясно кое какво е ))))) .... аз пък съм твърдо против алкохола .... )) Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) тревата, кафето,алкохола,меда, цигарите, захарта, солта, подправките, и всички вещества, към които се предизвиква психическа или/и физическа зависимост са наркотични вещества. някои от тях - които предизвикват произвеждането на дадени хормони (на щастието и т.н.) и посредством това загуба на ясна представа за реалноста се наричат опиати. тревата е опиат. хероина също. но тревата е лек опиат, защото не предизвиква физическа зависимост, за разлика от хероина. телевизията и интернет също са наркотици например, доста от навиците ни - също. предполагам, че Ицо като е пускал темата е искал да пита за опиатите а не за наркотиците като цяло глупости клас опиати са производните на опуим ... обикновенно можеш да ги познаеш по това че свяршват на "ин" а бтв херо-то(отврат да... възможно най отвратителното нещо) е развито от щатите като лекарство за за ветераните от първата световна ... А пък ЛСД-то си се ползва съвсем легално като лекарство... тревата също така ... да не говорим че се легализира на бая места ... да не говорим пък че още не съм намерил някой негативно настроен и напафкан ... до като пияни мераклий да се биат колкото си искаш .... не случайно хората са си казали -- От пияниа и лудиа бяга!!! Редактирано Април 5, 2005 от phile Цитирай
Beio Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 клас опиати са производните на опуим ... обикновенно можеш да ги познаеш по това че свяршват на "ин" мисля, че кокаина е производно на растението кока, или бъркам? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 глупости клас опиати са производните на опуим ... обикновенно можеш да ги познаеш по това че свяршват на "ин" а бтв херо-то е развито от щатите като лекарство за за ветераните от първата световна ... А пяк ЛСД-то си се ползжа съвсем легално като лекарство... тревата също така ... да не говорим че се легализира на бая места ... да не говорим пък че още не съм намерил някой негативно настроен и напафкан ... до като пияни мераклий да се биат колкото си искаш .... не случайно хората са си казали -- От пияниа и лудиа бяга!!! думата опиати се използва в по-широк смисъл вече а че почти всички синтетични наркотици са били мислени като лекарства първоначално е ясно, но това не променя тяхното приложение сега Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 клас опиати са производните на опуим ... обикновенно можеш да ги познаеш по това че свяршват на "ин" мисля, че кокаина е производно на растението кока, или бъркам? бъркаш ... в същност бабите на повечето хора тук са им давали кока по една или друга причина каот са били малки -- маковите семена са точно това ...а особенно като се изсушат както повечето баби правят...д а коката се прави от мак...... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Алкалоидът кокаин се извлича от листата на растението Erythroxylon coca http://promena.org/view.asp?cat=9&show=64#t това мак ли е ? :think: Цитирай
Atari Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Не говорим ли все пак за музика и наркотици? А не само за наркотици Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 думата опиати се използва в по-широк смисъл вече а че почти всички синтетични наркотици са били мислени като лекарства първоначално е ясно, но това не променя тяхното приложение сега е не всички де ..... например любимия ми албум на Faith No More - Angel Dust..... още изветно като пцп се прави от химикал който по принцип ползват по погребални бюра и морги ... просто .... enbalming... да не говорим и за някои други .... Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Алкалоидът кокаин се извлича от листата на растението Erythroxylon coca http://promena.org/view.asp?cat=9&show=64#t това мак ли е ? :think: ами питай афганистанците те ще знаят по-добре ... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) в Афганистан се произвежда кокаин ? Редактирано Април 5, 2005 от kitaratapesho Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Не говорим ли все пак за музика и наркотици? А не само за наркотици да точно .... просто това което се опитвам да кажа е че всеки прави това което го кефи и нито ти нито аз нито който и да било имаме право да му се бъркаме.... Имах една бивша приателка от Таиланд -- при тях опиум-а си е изциало интегриран в културата -- разправяше че чичо и пушел от както бил дете но това е напълно нормално при тях понеже почти всички мъйе го правели ... Простовсеки има различни гледни точки върху живота и начина по който той трябва да се оползатвори....Ако някой си го кефи да сжири надрусан да си го прави ... друг пиян..... голяма работа..... Цитирай
phile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 в Афганистан се произвежда кокаин ? да ... прав си !!!!!! Аз съм в грешка в случая Цитирай
Recommended Posts