peshoy2k Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз не знам как се употребява алкохол в 'малки' количества Ама като пия, хич не моа да свирим дееба. алкохола действа съдоразширяващо, за разлика от кафето например. за тва кат си нервен на сцената едно 50мл нема да ти навредят ама нагоре в скалата вече от собствен опит съм забелязъл че има негативен ефект. един приятел обаче трудно ходи от пиене ама свири мнооо яко, щот почва да не му пука и прави купон на сцената и хората се кефят, пуска шеги туй онуй, аз например съм големо дърво на сцената и тва си е , ама тва е др тема де. Ей ви на Ингви той на кво прилича на сцената от алкоооохооооол. абе не знам кво да кажа идеята е да има концентрация върху свиренето, а не върху циците на някоя от първия ред :green: или още по-зле върху проблемите за сметките за парното така че всеки сам си прави сметката. аз работих известно време с едни пичове дето барабаниста от трите репетиции дето имахме преди участията идвА пиян и немаше ползотворна работа, вервайте ми. Даже зема че си скочи върху барабаните и влуезна у тех като....... абе представяте си картинката Цитирай
ba6 maistora Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 ами и според мен доста от най-добрите пар1ета са написани ж тва състояние, но какво да се прай, кой както може Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Абе и аз немам нищо против наркотиците (само алкохол ползвам), обаче имам едно ГОЛЯМО против тезата, че те ти 'помагат'. Ако искаш да си по-оригинален и нестандартен, трябва да мислиш в тази посока. Все пак, като се наковеш, музиката не я измисля някой друг - пак си ти. И ако тогава си по-оригинален - значи трябва да се научиш да отключваш тая оригиналност и съзнателно - без външна намеса. Цитирай
I=====I Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Абе, то е ясно че като джаснеш 4-5 водки няма да ти хрумне произведение за малък брас бенд, детски хор и два комплекта барабани! Аз лично предпочитам да пийвам по някое друго по репетиции, просто така ми е по-гот, по същата причина обичам да пийвам и когато пътувам с влак, срещам се с приятели и... айде стига че ще излезе че имам проблем... А наркотиците смучат! Винаги съм ги мразел, не струват. Цитирай
Steff Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Glacierise ме изпревари. Самоосмислянето на човек не е свързано със самозаблуждаването, което се постига чрез употребата на разни вещества.Освен това-зависи кой как приема музиката-ако е за лично удоволствие, е... пийте си и си се друсайте тогава.Съществува едно нещо, наречено баланс-мислите ли, че някой от упоменантите велики потребители на наркотиците е бил щастлив и е живял пълноценен живот?В началото може би да, ама после? Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Алкохола и тревата предизвикват само прихическа като цигарите (предпочитам първите две пред последното, че поне ти става гот Нека алкохола да води само до психическа зависимост... Никой не може да ми каже че наркотиците са полезни...в самото начало може и да са довели някои от Големите до интересни и нестандартни идеи, но голямата част от това според мен се дължи именно на това че са Големи, не че наркотиците са ги направили такива...Друг е въпроса че някои от тях не са взимали наркотици с ясната и единствена цел да станат по-креативни, а по-скоро защото начина им на живот и разбиранията на времето са ги довели дотам... Ако почна да се друсам, надали ще стана новия Джим Морисън, Кърт Кобейн или Джими Хендрикс...по скоро ще стана поредната развалина. Не е необходимо да го опитвам, за да знам. Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Наркотиците като херо,ЛСД и други лайна са си убиец!!!!!!!!!!!! Но тревата не е наркотик Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 абе Хендерсон ти да не си от движение Промена случайно Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Наркотиците като херо,ЛСД и други лайна са си убиец!!!!!!!!!!!!Но тревата не е наркотик Не, тревата е наркотик, само че лек Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Не съм от никво сдружение :green: Просто от време на време си попушвам Ако тревата е лек наркотик, тогава алкохола и цигарите какво са?!?!? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 (Редактирано) тревата, кафето,алкохола,меда, цигарите, захарта, солта, подправките, и всички вещества, към които се предизвиква психическа или/и физическа зависимост са наркотични вещества. някои от тях - които предизвикват произвеждането на дадени хормони (на щастието и т.н.) и посредством това загуба на ясна представа за реалноста се наричат опиати. тревата е опиат. хероина също. но тревата е лек опиат, защото не предизвиква физическа зависимост, за разлика от хероина. телевизията и интернет също са наркотици например, доста от навиците ни - също. предполагам, че Ицо като е пускал темата е искал да пита за опиатите а не за наркотиците като цяло Редактирано Април 5, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 тревата, кафето,алкохола,меда, цигарите, захарта, солта, подправките, и всички вещества, към които се предизвиква психическа или/и физическа зависимост са наркотични вещества. някои от тях - които предизвикват произвеждането на дадени хормони (на щастието и т.н.) и посредством това загуба на ясна представа за реалноста се наричат опиати. тревата е опиат. хероина също. но тревата е лек опиат, защото не предизвиква физическа зависимост, за разлика от хероина. телевизията и интернет също са наркотици например, доста от навиците ни - също. Именно Цитирай
Henderson Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 абсолютно правилно Аз затова се дразня на бабини приказки.... Цитирай
fLiSk Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 :green: Абе тая тема не е ли за раздел теория и композиране? Цитирай
circles Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Аз подкепям колегата Henderson! KOZ :arrow: :guitar: Но, в крайна сметка то си е въпрос на личен избор: ще козиш ли, ще пиеш ли, ще си носиш сандвичи и банички по реп. да не останеш гладен... Примерно аз обичам да козя по репетиции, като играя джаги и като съм на практика с колеги... когато е весело! Цитирай
Recommended Posts