Guest Публикувано Юни 19, 2007 Публикувано Юни 19, 2007 Снощи дръпнах Адиктив Дръмс, а днес реших да ги поразцъкам, написах набързо един МИДИ дръм трак около 30 секунди, оправих динамиките и пуснах Адиктив-а. Дръмкита мисля, че е Тама (не съм сигурен). Сложил съм малко компресор и ЕQ на касата и соло барабанчето. По-късно мога да пусна семпъл с китара и бас, освен дръмоветe. Моля, давайте коментари. Ето и линк: http://z04.zupload.com/download.php?file=g...;filepath=30508 Нещо putfile.com не ми се отваря, за това го качих тук. Цъквате на download file и то се смъква. Цитирай
BlackCorsair Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 нищо особено не е. За метъл не става. Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 (Редактирано) ^ Абе баш и за метъл си стават, ама искат, малко повече игра ама ако съдиш от пуснатото демо изобщо не стават нищо лично към _-BlackDragon-_ просто ако тези барабани се смесят така звучащи с китари и бас ще стане една цапаница, кажи му здраве ще има да се лашкат чистотно едни в други.... Редактирано Юни 20, 2007 от f1_sound Цитирай
Guest Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Мерси за мненията. Е, можеше и малко по-градивна критика, ама и на това съм доволен... Принципно нямам много опит в семплирането на барабани, но все отнякъде трябва да се започне. А за какво стават, ако се съди само от демото ? Цитирай
Guest Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Ще има да се занимавам с честотно рязане, когато запиша и други инструменти. Мерси. Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Друго нещо забравих да ти кажа.... Направи атаката на компресора на касата да е около 20-25 милесекунди, така ще и запазиш остротата, сега при това положение звучи като без акцент, а звукът специално при метъл музиката трабва да е отчетлив е има и изключения, но като цяло така звучът повечето банди с остра каса и барабанче, затова внимавай с компресора както Боб Рок казва по време на записа на черният албум на Металика, "искам касата и барабана да са отчетливи като изтрел на пистолет" или нещо от сорта беше Цитирай
mengel Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Ако търсиш мнение за саунда - прекалено много си компресирал, ако търсишмнение за семплите в програмата, направи ритъм и брейкове с динамика и ги качи без никакви ефекти! Аз лично досега от ДФХ по-добро не съм срещал Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 28, 2007 Отговорено Юни 28, 2007 Първо зависи от кой ДФХ и второ - имай предвид размера на софтеца! АД е 2 ГВ, а ДФХ Супериор 40 ГБ, така че... Цитирай
mengel Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Ами АД имат ли такава динамика като ДФХ. Аз съм с ДФХ 1.5. Като барабнист много се накефих. А АД ще трябва да ги чуя Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Ако под ДФХ 1.5 имаш предвид версията със семплера на NI просто си много далеко от истинския DFH!!! Имат нелоша динамика АДръмс, не е чак свръх-гига, но са доста добре, а все пак само 2 ГБ е софтеца! Според мен им е много по-добра динамиката от на EZdrummer. Цитирай
mengel Отговорено Юли 1, 2007 Отговорено Юли 1, 2007 Ами не знам..никъед не видях да пише NI или нещо подобно... Та АД ги дръпнах и ги поразцъках. Наистина са добре. Само дето по подразбиране според мен слагат твърде голяма компресия и то на всички канали. Но това се оправя. А за метъл как да не стават . Направо са си екстра... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 2, 2007 Отговорено Юли 2, 2007 Ами ето ТУК съм описал версиите на ДФХ. Цитирай
mengel Отговорено Юли 3, 2007 Отговорено Юли 3, 2007 Благодаря за инфото Baby Thomas, явно това, което имам е ДФХ Супериор 1 с 35 гига семпли. После изтеглих с мулето 1.5 (има доста подобрения) и съм много доволен. Не знам дали има нещо по-яко излизало за барабани досега. АД също ми хареса за по-опростени неща... Цитирай
spongebob Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 File has been removed!...щеше ми се и на мен да го погледна,макар и след бая време като гледам Цитирай
Guest Отговорено Октомври 17, 2007 Отговорено Октомври 17, 2007 Ще го кача днес-утре на putfile.com. Може би скоро ще направя и по-добър семпъл, но нямам време. Цитирай
Recommended Posts