solist Отговорено Август 24 Отговорено Август 24 Готов съм да пея с Фактор! Стига ми и половин репетиция. Аз съм уникален!Имам и доста добри мелодии и текстове - изпраобвайте ме и не ревнувайте! Цитирай
solist Отговорено Август 24 Отговорено Август 24 (Редактирано) 22 minutes ago, solist said: Готов съм да пея с Фактор! Стига ми и половин репетиция. Аз съм уникален!Имам и доста добри мелодии и текстове - изробвайте ме и не ревнувайте! 19 minutes ago, solist said: Ник & Антоан_ ВЛАКОВЕ (1).mp4 Редактирано Август 24 от solist Цитирай
solist Отговорено Август 24 Отговорено Август 24 НАДЯВАМ СЕ НА ОТГОВОР- ОТ ВАРНА СЪМ - АМА И ДА НЕ МИ ОТГОВОРИТЕ- НЯМА ДА СТРАДАМ. ЩЕ ОПИТАМ ДрУГАДЕ. ПРЕДПОЧИТАМ ДА МУЗИЦИРАМ С БАС КИТАРА ИЛИ РИТЪМ КИТАРА, ЗА ДА МОГА ДА ПОКАЖА НАЙ-ПСиЛНИТЕ СТРАНИ НА ПЕЕНЕТО СИ. ТОЛКОЗ ОТ МЕН- ДРУГОТО ОТ ВАС. ГОТОВ СЪМ И ДА КОМПОЗИРАМ ЗА ФАКТОР. Цитирай
solist Отговорено Август 24 Отговорено Август 24 2 hours ago, solist said: ПРЕДПОЧИТАНА ТОНАЛНОСТ МИ МИНОР Цитирай
musicman Отговорено Август 25 Отговорено Август 25 ^ Не че нещо ама това е от преди 2 години като гледам датата на темата. Едва ли все още търсят. 1 Цитирай
Recommended Posts