toni_bonboni Публикувано Юни 16, 2007 Публикувано Юни 16, 2007 (Редактирано) Искам да се представя. Казвам се Антония, на 20 години, отскоро се занимавам с пеене и солфеж. Надявам се да си развия музикалния слух. Само се моля, че това, че съм вече на 20 да не е проблем. Чувала съм, че трябва да се почне по отрано. Много често влизам във форума да чета теми макар че не пиша, защото не съм много компетентна и ме е срам да питам. Един ден, след 2 -3 години, се надявам да умея да пея достатъчно добре да си запиша няколко песни в студио. Ето тук може да ме видите! Поздрави, Тони Редактирано Юни 16, 2007 от toni_bonboni Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Хей Добре дошла при нас! Тук може да се сблъскаш с много приятни хора, които да ти дават доста полезни съвети занапред. Успех с пеенето Поздрави, Виктор Цитирай
CorvusCorax Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Здрасти! Успехи от певческо и житейско естество ти желая. Никога не е късно да научиш нещо ново и да станеш добър в някоя нова сфера. Дерзай и не се притеснявай да питаш Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Много си сладка, Казанова. "Да се сблъскаш" е точната дума за този форум, има капацитети по пеене. Аз мога да консултирам само за грайндкор, успехи. Цитирай
Transform Отговорено Юни 16, 2007 Отговорено Юни 16, 2007 Здрасти . Успех и разбира се късмет в пеенето, това искрено ти го желая, винаги е яко да чуеш нещо хубаво(китара, пеене, барабани, все тая пак е хубаво ). За слуха не се притеснявай толкова - ако име желание има и начин, ако няма...ем, винаги можеш да си намериш оправдание . Щом искаш да се занимаваш ще се справиш . ПП: много ми се иска да кажа "добре дошла при нас",ама съм нова реколта и аз . Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юни 18, 2007 Отговорено Юни 18, 2007 Здравей, приятно прекарване във форума, и успех с музиката. Цитирай
gpav Отговорено Юни 18, 2007 Отговорено Юни 18, 2007 Здравей и приятно прекарване сред нас!!! Цитирай
Recommended Posts