I=====I Публикувано Април 4, 2005 Публикувано Април 4, 2005 (Редактирано) Мисля че ще е много добре ако се обощи темата "РЕПЕТИЦИОННИ" и се сложи някъде на видно място - заключена, като се обновява понякога. В момента по темата има много "offtopic" и се трудно може да бъде полезна. Примерно може да се подредят така нещата, че да има кратко описание на репетиционната - какво представлява помещението, горе - долу с какво е оборудвана и местоположението и. Да има координати - телефони, евентуално уебстраница и т.н. Пък ако се пусне и една анкетка "Кой, къде свири най-често?" човек лесно би могъл да се насочи. Такива неща, казвайте какво мислите по въпроса? Редактирано Април 4, 2005 от I=====I Цитирай
thedirt1 Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Много добра идея! Как предвиждаш да се "обновява понякога"? Цитирай
I=====I Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 Ами, да си съществува сегашната тема, по която да продължава да се пише и някой модератор да добавя в официалната. Или пък с лични съобщения към модератора, нещо такова. Аз лично дори са наемам да направя някоя и друга снимка на една-две или повече репетиционни, така че "око да види". Цитирай
Fenix Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 ДАА!!! Аз точно това мислех да пиша вчера, но ми се спеше и викам, че днеска ще го пиша и затова "стигнах само до някъде" . Браво, браво! Цитирай
AXE Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Най добре това да бъде направено на сайта (coming soon). Тук да се обсъжда, а на сайта да има такъв раздел "Репетиционни" с всичките екстри Цитирай
I=====I Отговорено Април 4, 2005 Автор Отговорено Април 4, 2005 (Редактирано) Прекрасно, така или иначе това не е чак толкова динамична информация, така че ще е лесно да се поддържа "up to date". А, че ще е полезна спор няма. Даже, ако собствениците на репетиционни сами предоставят по-изчерпателна информация ще бъде супер! Ако ли не - сами ще се оправяме. Редактирано Април 4, 2005 от I=====I Цитирай
bulby Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Дано стане по-скоро, такъв раздел в сайта ще бъде неимоверно полезен... Цитирай
musicman Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Най добре това да бъде направено на сайта (coming soon). Тук да се обсъжда, а на сайта да има такъв раздел "Репетиционни" с всичките екстри Точно така ще стане. До няколко седмици ще има нещо като сайт, който ще се развива постепенно Информация за репетиционни, студиа и т.н. ще намерите там а тук ще обсъждаме Цитирай
hellfire Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 Май няма още такава тема ? Цитирай
explorer Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Ми айде бе пичове, откога ви чакаме да го направите тоя сайт :read: Освен списъците със репетиционни и студия, предлагам да има и списък с музикалните магазини и вносители. Също може би и списък с клубовете със жива музика като "Фенс", "Маската", "О!Шипка" и т.н. Може би с линкове към bgmaps.com за адресите. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Вижте сега, не ми е лесно и на мен Не стана точно както го мислех. Докато стане сайте гледайте банерите, там ще намерите репетиционни. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 за всяка репетиционна може да има гласуване от всеки потребител примерно и впечатлението му,записи направени там и н.т. (т.н. ама на обратно демек некви ткиа ) Цитирай
Bassbuzz Отговорено Февруари 16, 2006 Отговорено Февруари 16, 2006 Еми тия репетиционни къде блеят? Да инвестират малко време,инфо.... От тая работа,където ще са в устата на хората от ФОРУМА,те имат яко кяр. Да се чукнат малко по главата и да вкарат някой лев във ФОРУМА - сайт,награди,безплатни записи на атрактивни групи,награден фонд за авторска музика(за кое парче колко се гласува,положителни мнения...) Толкова музиканти влизат всеки ден тук и това да не го използваш за реклама...... :wow: Хората бизнес правят от музиката,а вие прибирате по 5 лв. на час.... :think: Ша ма извиняват продуцентите... Цитирай
Recommended Posts