PAIN Публикувано Юни 14, 2007 Share Публикувано Юни 14, 2007 здравейте, ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен. като си включа китарата с ефектите и като пусна да записвам после записа ми става само с акустична китара без дисторшън и т.н. пробвах с какви ли не програми, но все така става. как мога да го оправя?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 най-добре напиши подробно какво ползваш и как са навързани нещата (кое след кое). Продполагам ползваш софтуерни ефекти - напиши и за тях кое след кое е навързано и по какъв начин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Китара явно имаш, но електричка ли е или кухарка? И как е вързана към компа? А софт? Какво ползваш за хост, какво за плъгин? Малко повече инфо и ще се намери някой да помогне. Освен това има ДОСТА такива проблеми отразени, а и разрешени, може да потърсиш из Форума. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PAIN Отговорено Юни 14, 2007 Автор Share Отговорено Юни 14, 2007 Китара явно имаш, но електричка ли е или кухарка? И как е вързана към компа?А софт? Какво ползваш за хост, какво за плъгин? Малко повече инфо и ще се намери някой да помогне. Освен това има ДОСТА такива проблеми отразени, а и разрешени, може да потърсиш из Форума. Успех! електрическа е. софтуера е guitar FX 3. вързал съм я през микрофона защото пък иначе не излизат въобще ефектите. и ползвам guitar pro 5 за бекинг траковете. докато си свириш няма проблем, звукът е добър, но като пуснеш да се записва и не става. пробвах за записа с cool edit pro но там както казах я записва като акустична без да ми излизат ефектите, въпреки че всичко е включено. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 14, 2007 Share Отговорено Юни 14, 2007 Държиш ли много на тоя софт? Защото е доста калпав. Ако имаш малко време опитай Amplitube и особено ReValver Mk II - страхотия са, в пъти по-реално звучащи и близки до китарен звук. Колкото до записа - зависи дали ще ползваш хост + плъгин или standalone версията, както и каква е звуковата карта/драйверите. Принципно можеш да се справиш и при сегашните ти софтуери*, но все пак горещо препоръчвам ReValver-a!!! * От драйверите на саунд картата избираш да записва What U Hear и пускаш КуулЕдит и действаш. Това със сигурност работи с Крейтив карти и оригиналните им драйвери, мисля че го има и по някои от вградените, но първо не знам кои и второ не съм съвсем сигурен... П.П. А каква саунд карта имаш и с какви драйвери? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PAIN Отговорено Юни 15, 2007 Автор Share Отговорено Юни 15, 2007 звуковата карта ми е realtek ac97 audio, но това what u hear не го намерих никъде. пробвах revalver-а и наистина е много по-добра, но ми искарва звука с около секунда закъснение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 15, 2007 Share Отговорено Юни 15, 2007 Като за тази саунд карта изтегли и инсталирай драйвера ASIO4ALL. той е безплатен и работи доста прилично. Специално да си пуснеш китарата с един софтец няма да имаш грижи. Аз лично с АСИО4АЛЛ, същата саунд карта и скромна машина подкарах китара и бас едновременно с две копия на ГитарРиг и вървешв ОК. РеВалвера мисля е малко по-ЦПУ-интенсив, но все пак опитай. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PAIN Отговорено Юни 17, 2007 Автор Share Отговорено Юни 17, 2007 ОК, ще го кача да пробвам. Благодаря за помощта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts