dip4ikov Публикувано Юни 14, 2007 Публикувано Юни 14, 2007 Смятам да започна сам да уча да свиря на акустична китара.Добри ли са книгите които продават.И дали има в интернет добри акорди,табове и т.н. Цитирай
ivp Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 В интернет ще намериш всичко. Или хайде, почти всичко! Но ако си решил да се занимаваш сериозно с китара - насочи се към човек с опит - демек учител Ако е само за собствен кеф и си мотивиран - ще се справиш и сам с книжките и табовете в нет-а, но в един момент "спираш" - оставаш на едно ниво и дотам. Другите свирят, ти подрънкваш Освен това, лишавайки се от преподавател, удвояваш времето за постигане на какъвто и да е напредък! Успех и вземи решение, според това, какво искаш да правиш! П.П Моето мнение е на база собствен, горчив опит Цитирай
dip4ikov Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Мерси!Значи реших го ще ходя на уроци за 1-2 месеца поне да напредна малко.Но за да съм малко подготвен искам да знам някой от акордите и ми трябват основните.Ако може да ми ги кажете или някой линк.Имам предвид да се запозная със А B C D E F акордите ако има тези букви де. Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Мерси!Значи реших го ще ходя на уроци за 1-2 месеца поне да напредна малко.Но за да съм малко подготвен искам да знам някой от акордите и ми трябват основните.Ако може да ми ги кажете или някой линк.Имам предвид да се запозная със А B C D E F акордите ако има тези букви де. аз имам едно тхт със акорди....искаш ли го? Цитирай
ivp Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Ако може да ми ги кажете или някой линк.Имам предвид да се запозная със А B C D E F акордите ако има тези букви де. Първо потърси тук, във форума - огледай се из разделите и ще намериш съответните теми! Например тук и тук. Това се сещам на прима виста. Предполагам, че се справяш с английския, така че следващата ти стъпка може да бъде "google" Цитирай
bai-goku Отговорено Юни 17, 2007 Отговорено Юни 17, 2007 ето ти един много полезен сайт http://www.all-guitar-chords.com/ Цитирай
Михаил Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 Хей! Хич не му мисли! Прави каквото си решил, и аз съм като теб. Не че не искам, но нямам време за уроци И по това. Докато го правим от сърце и ни доставя удоволствие, нищо друго не ни трябва (дори да използват "произвединията" ни за разпръскване на тълпи при масови безредици ) ! Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 23, 2007 Отговорено Юли 23, 2007 В интернет, можеш да намериш доста неща, но най-добре е да отидеш на професионален учител, който да те научи поне на най-основното!!! Поне задължително при учител трябва да научиш, правилната постановка, ноти, акорди и тяхните обръщения и .т.н. А за интернет намерих ето този сайт: http://www.fenderplayersclub.com/pdfs/less...e_combining.pdf , който се надявам поне с нещо да ти помогне!!! УСПЕХ Цитирай
Recommended Posts