zanev 70 Отговорено Юни 17, 2007 Автор Отговорено Юни 17, 2007 ultramega приятелю , много приятно се е получило , не се коси - не си мазал отгоре ..... естествено всички сме наясно че нито ти , нито аз , както и огромна част от форума не сме професионални музиканти и винаги има кво да се желае в свиренето ни но това е нормално , все пак идеята я знаем - да се свири , да върви купона , пък и всеки път малко подобре от предишния , така че горе главата и поздравления за това което си направил има обаче и един малък проблем - през цялото време на записа се се чува един бъз който е доста по силен от нормалното - дали от някой кабел или що не знам но моя съвет е да врътнеш още веднъж джема без него - ако може де , щото правя колекция на всички изпълнения на джемовете които съм пускал и като му дойде времето ще ги пусна подредени , прошноровани и т.н. във форума за да е всичко по прегледно и всеки да си ги сваля ако желае . но като казах не е задължително да го правиш . жив и здрав . Цеко Цитирай
ultramega Отговорено Юни 17, 2007 Отговорено Юни 17, 2007 Благодаря ти за поущрителните думи ще опитам да го запиша с по добро качество на звука при първа възможност Цитирай
Psycho Отговорено Юни 18, 2007 Отговорено Юни 18, 2007 Ох, срам не срам ще пусна Все пак ми е и дебют в джема Rock Jam 6 Приемам критики всякакви Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Не е тука мястото ама един малко фундаментален въпрос. Как се записва китара с амплитубе 2 Цитирай
Wolfheart Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 здравейте,добре си прекарвате тук гледам.само да ми мине държавнио,да си връжа новите адапторе и ша влеза в правия път.може да направя и опит за възкресение от пепелта на предния джем че и тогава не бях в час.айде сполай ви и свирете колеги че си е е***о майката Цитирай
baitanas Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Здравейте, първо да се извиня за 6ТЕто, не можах да се оправя с кирилизатора, този път не съм си у нас ама като се прибера 6те ударя и аз, сполай ви и от мен, 6те ви слу6ам, много ме кефите Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 22, 2007 Автор Отговорено Юни 22, 2007 ..... да няма да е лошо малко да вземе да се пораздвижи този джем , че взех да си мисля че слънцето яко е умързиливило всички ни .... абе лошо няма , в крайна сметка на който му се свири ще свири ... както знаем нищо не е задължително .... да живее свободата Цеко Цитирай
ho6imin Отговорено Юни 22, 2007 Отговорено Юни 22, 2007 Цеко при първа възможност съм вътре,джема е убиец Цитирай
mengel Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 Много як джем се заформя, ето и малко вокали от мен. Не съм певец ама... Цък Цък Цитирай
tocata Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 (Редактирано) Много як джем се заформя, ето и малко вокали от мен. Не съм певец ама... Цък Цък Песента е станала много добре поэдрави Редактирано Юни 26, 2007 от tocata Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 26, 2007 Автор Отговорено Юни 26, 2007 О йееееее ..... mengel приятелю , не знам дали си певец или не си но много ме изкефи - браво пич даже и текст си му направил доколкото чувам , още веднъж браво ..... най малко съм се надявал някой вокали да запише ...... а за начина по който си аранжирал бек вокалите на ... не знам как да го нарека , може би втори бридж , единственото което ми остава е копирам определено количество пъти този символ :) :recourse: ........ супер ме изкефи ..... че ти ако официално беше певец кво щеше да стане тогава .... мале , мале ... .....пък и дано това даде тласък на китаристите щото нещо се спотайват все още по голяма част от тях ...... Цеко Цитирай
synchu Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 И мен ми харесва песента - rock on - <_>Аз също ше се включа, че много ме кефи .... ама засега съм имал време само за ритъм партии, така че малко по после както се казва Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 mengel, човече - много яко си го направил...направо ми се прииска да заплющя арпежи и хармоничен минор накрая Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 26, 2007 Отговорено Юни 26, 2007 (Редактирано) За съжаление са ми възпалени сухожилията на ръцете и не мога да пиля стружки...дано да не е задълго... Редактирано Юни 26, 2007 от Chrysalid Цитирай
Recommended Posts