kolio_k Публикувано Юни 12, 2007 Публикувано Юни 12, 2007 Скоро участвах в един проект,в който свирехме музика на Франк Запа.Ето един кратъко видео от концерта.Съжалявам за качеството на звука и картината,но камерата ми е ужасна black-page Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 Ах ти ..... забавлявате се гледам ...... бравос ..... дай боже всекиму . Благородно завиждам ..... че и публика си имате за такива неща ..... ей затова най завиждам ... и при това не толкова благородно ..... дано ми дойде и на мен акъла и да се махна от БГ най накрая .... дано ..... Цеко Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 (Редактирано) Много, ама много е зле... Това ли очкаваш да чуеш Яко Кольо, много кефи и както обикновено е добре изсвирено. P.S. "един кратЪко видео" P.P.S. "очкаваш" хехех, да внимавам с какво се шегувам Редактирано Юни 12, 2007 от fLiSk Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Джъхххх...баси...лелееееее Май сте се потрошили от репетиции с тея психо брейкове... Любопитно ми е да го видя това парче нотирано Цитирай
Telerig Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Коко пусни да гледаме и от туй дето продължава малко де....! Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 13, 2007 Автор Отговорено Юни 13, 2007 (Редактирано) Благодаря на всички за коментарите и отделеното време . @Chrysalid Свирнята е на 2 репетиции заедно с групата,но преди това всеки си го е учил самостоятелно(поне аз така направих).Ето ги нотите.Download BLACK_PAGE__2_violin_clef.pdfАз съм го вадил,но мисля че е верно,само трябва да се свири една октава по високо. @Telerig Видеото,което захапва след това е от един стар концерт,ако го изровя,ще пусна нещо и от него .Мерси за интереса п.п.Отдолу закачих направо ПДФто Редактирано Юни 13, 2007 от kolio_k Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 На Uncle meat ми напомни, явно се бъркам. ЗАПА е задължителен, другото са лакърдии, беше ми приятно да го чуя, но що все ми се струва, че дръмърът клати едва забележимо? Теб си те знаем, на 6. Цитирай
JD Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Абсолютна красота! Особено много ме радва фактът, че има публика за това. А Запа е бил и ще си остане един от символите на абстрактната музика, творец с уникален почерк. Евала, че има хора, които да го почитат по такъв категоричен начин Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 14, 2007 Автор Отговорено Юни 14, 2007 Благодаря ви на всички. @ЗАПА е задължителен, другото са лакърдии, беше ми приятно да го чуя, но що все ми се струва, че дръмърът клати едва забележимо? В негова защита искам да кажа,че пича свири по принцип страшно прецизно,а неритмичността на моменти се дължи верояно на камерата ми която при прехвърляне на компа успява да поизяжда на моменти по няколко фрейма,което създава впечатление че барабаниста свири спънато Пратиха ми и един запис от пулта по време на саундчека,на него се чува доста по добре.Ако ви се занимава,чуйте и него grub-mix Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Само ми се щеше китрата малко да е нагоре в микс-а,иначе е изродия,но не съм и очаквал различно от тебе Коко Владо Цитирай
yotzzo Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 Ами само дето малко се криеш. Мослил ли си за повече контакт с публиката?Пробвай.Може и да греша но ми изглеждаш леко напрегнат на това видео.Иначе свиренето е О.К.,веселите се там,гледам. Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 15, 2007 Автор Отговорено Юни 15, 2007 Камерата снима от страни,аз по принцип съм с лице към хората.Но сигурно си прав,когато свиря обикновенно много много не сещам за публиката,предпочитам да комуникирам с колегите на сцената.Може би не е много правилно,но аз съвсем егоистично гледам повечко на мен да ми е кеф .И да..,мисля че грешиш,аз съм почти напълно лишен от явлението сценична треска(за което съм много доволен,защото мисля,че ако човек се притеснява и нервен,не може наистина да се изкефи и да свири истински . Много ти благодаря за отделеното време и коментара п.п.Владо и на теб ти благодаря за комлимента.Записа е от пулта ,а саунда е предназначен за хората в залата,така че ако баланса понакуцва си е в реда на нещата Цитирай
Recommended Posts