Danihell Отговорено Юни 18, 2007 Отговорено Юни 18, 2007 (Редактирано) Всъщност, тези струни, които похвали колегата са с по-голяма издръжливост и се налага да се сменят по-рядко, прав ли съм? Има и доста други добри марки, не всички от мастърите свирят с иликсир или ди ар, просто трябва да се сменят по-често. Аз не съм пробвал покритите струни, мисля да взема едни иликсир, да видим как ще ми се отрази Редактирано Юни 18, 2007 от Danihell Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 Аз ползвам Еликсир и държат около 3 пъти повече от останалите, които нямат покритие. Също мисля Д'аддарио имат едни с покритие, но не съм 101% сигурен, просто не ме радва тази марка... Цитирай
pjambo Отговорено Февруари 16, 2009 Отговорено Февруари 16, 2009 Стандартният строи на 5 струните бас4ета е-G-D-A-E-B.на 6 струнните,Първа е В на долу са съ6тите като на 5тарката/B-G-D-A-E-B.Аз за други строеве не сам 4увал Цитирай
temerut Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 само една лека подробност на 6 стр сет се настройва "до, сол ,ре,ла,ми ,си " а на 7 стр е фа диез ниска ако е висока е фа това е стандартен строй но всеки може да експериментира Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 Мдам, Краси е прав - при 6 струнните тояги първата (най-тънката) струна стандартно се настройва на чиста кварта и е До ©. Цитирай
Recommended Posts