stratocaster Публикувано Юни 8, 2007 Публикувано Юни 8, 2007 пича ме помоли да пусна парчето, което той е направил. ето думите му: Ето едно кавърче върху песента на Стив Вай и Девин Таунсенд. Записал съм го с Reason 3 и мишката... ръката ми се вкочани докато наредя барабаните. Вокалите са записвани с "микрофон", направен от едното говорителче на слушалки за компютъра... за около 2,50 лв.. Вокалите са записани на три пъти, център и двата странични бекинг-вокали. [/b]Still-My-Bleeding-Heart-cover[/b] От около 10 години се опитвам да я направя тази песен с някого, ама ето на... сам я окалпазаних! Цитирай
ultramega Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 Евала Много ми хареса. поздравления за търпението около реденето на барабаните. Вокалите кефят Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 8, 2007 Отговорено Юни 8, 2007 Да, вокалите са супер. Па и цялот парче звучи доста добре като за изцяло правено с ПЦ. Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 Понеже туй много ми допадна, имам предложение: adXok - що не фанеш да ги запишеш тия вокали с хубав микрофон и да земем да го направим тва парче като как си требва с истински китари и басове? Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 9, 2007 Отговорено Юни 9, 2007 .... абе ние adXok си го знаем ...... но нещо не го виждам в последно време тъдява , пък и това парче го е поснал stratocaster от негово име ...... надявам се не се е случило нещо черезвичайно с теб приятелю adXok ... Цеко Цитирай
stratocaster Отговорено Юни 10, 2007 Автор Отговорено Юни 10, 2007 коелгата adXok е пратен в почивка поради неизвестни причини, затова пиша от негово име Цитирай
musicman Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 ОФТОПИК Причините поради които е пратен в почивка никак не са неизвестни. Да не се прави на треснат. Знам, че е завършил 3-ти клас и може да чете и е прочел защо е наказан. Кой каквото си прави за него си го прави. Цитирай
Recommended Posts