a_panov Публикувано Януари 6, 2022 Публикувано Януари 6, 2022 (Редактирано) Здравей! Имам части за: https://ax84.com/archive/ax84.com/hioctane.html Но нямa дa ги ползвам! 6 чисто нови потенциометри по спецификация от немски магазин съм ги купил, пазя и фактурата, дал съм 20€. 3x500k log Alpha 24mm 1x50k lin Alpha 24mm 1x1M log CTS 24mm 1x250k lin Bourns 24mm Заедно с тази покупка на потенциометрите съм взел 6 маршалски "златни" врътки. Два ключа за захранване и отопление. Два жака. Отделно имам захранваш траф от старо лампово радио и метално шаси с 4 цокъла от това радио. Ако някой му трабват за собствена употреба да ми се обади. Редактирано Януари 6, 2022 от a_panov добавих стойностите на потенциометрите Цитирай
a_panov Отговорено Януари 23, 2022 Автор Отговорено Януари 23, 2022 Подарявам, не искам пари. Ако не се намерят желаещи, ще ги архивирам в кръглата папка... Цитирай
svet.k Отговорено Януари 23, 2022 Отговорено Януари 23, 2022 Давай ги насам тогава, ще ти пратя нещо в замяна. Цитирай
Recommended Posts