Jump to content
Българският форум за музиканти

Ползване на Amplitube5 със Behringer UMC 204 HD


Recommended Posts

Здравейте! Купих Behringer UMC 204 HD и пробвах да ползвам Amplitube5 на лаптопа. Пробвах всякакви настройки на Amplitube5, има индикация за сигнал на входа и изхода,но чувам само чист тон(слушалките са включени в UMC 204 HD(сложил съм актуален драйвер). Какво пропускам?

Link to comment
Share on other sites

Прочети и провери как работят потенциометъра Mix и бутона Monitor A/B. Доста интерфейси имат копче за пускане/спиране на хардуерния мониторинг (каквото вкараш като сигнал на входа, без да ходи в компа), което за вокал е подходящо, но за ел. китара не. Оттам насетне другото се пуска от самия Амплитюб, но друг да помага, че не съм го пипал 10+ години. Ако го ползваш като плъгин през DAW става още една идея по-сложно, че и там има бутон за софтуерен мониторинг... ;)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Най вероятно е от Mix и бутона Monitor A/B, на моя интерфейс имам копче за direct monitoring а тук вероятно е реализирано така. В амплитуб трябва да отвориш насторйките на звука да избереш ASIO (или какъвто е на Behringer-a ) да настройш латенцията и също като свириш с китара да избереш правилния вход ако сигнала е моно иначе не се чува.  Но пробвай първо с избора/настройката на драйвер. Това на снимката долу е само пример не знам как ще изглежда при теб.amplitube-5-audio-settings.jpg

Поздрави.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.