AFTER-THE-RAIN Публикувано Юни 5, 2007 Публикувано Юни 5, 2007 (Редактирано) Ръчках сега насам-натам из мрежата и се натъкнах на Line6 GearBox v3.00 Installer Разбира се, нямам нито един от нужните продукти на Line-6 за да мога да го ползвам Мисълта ми е: дали някъде няма нещо като "patch" за него!?! Свирил съм Gearbox-a, по-точно с Toneport и останах доста доволен... Ако някой може да каже нещо по въпроса ще е добре... не само за мен предполагам И всъщност изобщо възможно ли е без хардуера да тръгне това? Предполагам, че цялата информация е точно там, а този инсталър е само за връзка м/у пс-то и "уреда"... Не знам..... Редактирано Юни 5, 2007 от AFTER-THE-RAIN Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Можеш да си го инсталираш и да го ползваш като plug-in с програми като CuBase SX3 например. Не съм сигурен до каква степен може да се ползват всички "екстри", защото реално имам Toneport и не ми се налага да ползвам plug-ina но знам че това работи. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 ^ Ами аз вече съм го инсталирал, но не се получава(както и предполагах ) Сигнала си минава но по никакъв начин не се влияе от софт-а Ето какво "казва" когато го пусна Някой колега ако има опит нека да се обади. Всяко компетентно мнение е добре дошло Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Сигурен съм, че има начин защото преди известно време записвах китарни партии на компютъра на другия ни китарист, който няма Toneport, а само инсталирания софтуер като плъг-ин към CuBase SX3 и се получи. Ще го питам как точно ставаше, защото аз няма как да го пробвам на моята машина. Line6 ми е също и саунд-карта и ако го изключа няма как да чуя нищо. Цитирай
selarent Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 (Редактирано) Положението е следното: Ако имаш TONEPORT карта и инсталираш и GearBox плъгините, за да ги ползваш под какъвто и да е софтуер - Cubase, Sonar и многото други, което ти дава удобството да променяш свободно саунда на всеки записан трак (re-amp) ... трябва да си купиш отделно лиценза - само за Plugins. Тогава те се отключват и повече няма да ти показва картинката, която виждаш в момента и вече ще се чува звук! Ако нямаш никакъв LINE6 дивайс и искаш само GearBox - като plugins, има го в два варианта > GearBox Plugins, и като bundle върви с ТОВА. Преди да се оборудвам с TonePort UX2 и аз много търсих, но уви, не намерих patch-ове за GearBox и изобщо на LINE6 софтуерите имат много защитен механизъм за лицензия и явно е трудно.... И изобщо тия от Line6 са големи хиени - за всяка екстричка си плащаш... P.S. Някой във форума предлагаше преди време GearBox Silver Bundle.... Редактирано Юни 6, 2007 от selarent Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 кое е по изгодно? да купя тонепорт2 и после плъгин версията или направо Силвър ГиърБоксаерс Цитирай
selarent Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 кое е по изгодно?да купя тонепорт2 и после плъгин версията или направо Силвър ГиърБоксаерс TonePort UX2 (200 USD) + 200 USD GearBoxPlugins license = 400 USD* Gear Box SILVER Bundle - 300 USD* Gear Box GOLD Premium Bundle - 500 USD* *Цени за USA - shipping от www.zzounds.com Като отчетем и различните опции на хардуера - TonePort UX2 и Tone Direct джаджата, която идва с бънделите... Всеки за себе си и според нуждите да си предцени Звуково - няма разлика между тези продукти. Line6 RULEZZZ! Цитирай
Recommended Posts