Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

някой ще се наеме ли да ми табне една песничка???? ако има желаещи и можещи хора тук(надявам се не само да киснат тук а и да помагат на начинаещите).....моля ви спешно ми трябва....пишете!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срещу сума между 20 и 30 лева /зависи от песента/ аз бих се наел. Ако нямаш предвид "НАЕМАМ" а примерно "търся за без пари" - надявам се, че лесно ще намериш някой ентусиаст.

 

Влад

 

п.п.

Ако някой смята да плюе по мен както обикновено - за мен това е вид работа, от която издържам семейство! НАЕМАМ означава някой да ме ангажира срещу заплащане. СПЕШНО означава, че цената е като за експресна поръчка.

В.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

омг.....сори ама нямам точно това предвид........1аз съм китарист ...демек съм беден кат църковна мишка ....... :surprise: ....и ако имах 20 30 лева .....ехее.... :) а спешно ми трябва,защото ще я свиря на последния за тази година концерт организиран от читалище Славянска беседа(в което ходя на уроци) и...как да кажа..събитието е на 25 Юни....не остава много време нали :coolp:.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поне напиши коя е песента, защото е възможно да има готова табулатура в Интернета. А иначе Влад е прав, ако искаш "спешно" да стане и някой специално да се занимае с това - струва пари. Другият вариант е някой, който също се кефи на песента и има повечко свободно време да го направи за без пари, но пък тогава не може да се иска да е "спешно".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

ами готов таб няма :surprise: ........... повярвай :) ...........ами надявам се някой първо да се съгласи и после да кажа коя е песента и да му я пратя.......песента е на Entwine (по избор от Break Me ..... Nothing's Forever....Chameleon Halo и Hearts Of Frozen Stone) ...... ако има кефещи се на тяхната музика тук изобщо..... :coolp:

Редактирано от Entwine89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ти на какво искаш таб?

На ритъм китари (примерно акордна прогресия), соло китари, бас китара, то има и некви клавири доколкото чух това Break me?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

без да искам го написах....Break me се търси .... :) а и в ultimate-guitar го има на chameleon halo ....аз от там го дръпнах....

Редактирано от Entwine89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже говорих с вас на ЛС, затова няма да има наказания! Следващото триене на подобен сорт коментар ще е много неприятно за трима ни, защото Вие ще почивате, а аз ще се наложи да Ви пратя в почивка! Мефисто е бил благосклонен към Вас, но не прекалявайте с това!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.