Entwine89 Публикувано Юни 5, 2007 Публикувано Юни 5, 2007 някой ще се наеме ли да ми табне една песничка???? ако има желаещи и можещи хора тук(надявам се не само да киснат тук а и да помагат на начинаещите).....моля ви спешно ми трябва....пишете! Цитирай
Vlad Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Срещу сума между 20 и 30 лева /зависи от песента/ аз бих се наел. Ако нямаш предвид "НАЕМАМ" а примерно "търся за без пари" - надявам се, че лесно ще намериш някой ентусиаст. Влад п.п. Ако някой смята да плюе по мен както обикновено - за мен това е вид работа, от която издържам семейство! НАЕМАМ означава някой да ме ангажира срещу заплащане. СПЕШНО означава, че цената е като за експресна поръчка. В. Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 омг.....сори ама нямам точно това предвид........1аз съм китарист ...демек съм беден кат църковна мишка ....... ....и ако имах 20 30 лева .....ехее.... а спешно ми трябва,защото ще я свиря на последния за тази година концерт организиран от читалище Славянска беседа(в което ходя на уроци) и...как да кажа..събитието е на 25 Юни....не остава много време нали ..... Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Поне напиши коя е песента, защото е възможно да има готова табулатура в Интернета. А иначе Влад е прав, ако искаш "спешно" да стане и някой специално да се занимае с това - струва пари. Другият вариант е някой, който също се кефи на песента и има повечко свободно време да го направи за без пари, но пък тогава не може да се иска да е "спешно". Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 (Редактирано) ами готов таб няма ........... повярвай ...........ами надявам се някой първо да се съгласи и после да кажа коя е песента и да му я пратя.......песента е на Entwine (по избор от Break Me ..... Nothing's Forever....Chameleon Halo и Hearts Of Frozen Stone) ...... ако има кефещи се на тяхната музика тук изобщо..... Редактирано Юни 6, 2007 от Entwine89 Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 А ти на какво искаш таб? На ритъм китари (примерно акордна прогресия), соло китари, бас китара, то има и некви клавири доколкото чух това Break me? Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 ами искам на соло и ритъм китарите ..... Цитирай
Surikat Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 От изброените в 911tabs.com на Chameleon Halo има даже guitar pro таб. Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 (Редактирано) без да искам го написах....Break me се търси .... а и в ultimate-guitar го има на chameleon halo ....аз от там го дръпнах.... Редактирано Юни 6, 2007 от Entwine89 Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Кхъм-кхъм... П.П. Нека да не се налага пак да трия... Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Понеже говорих с вас на ЛС, затова няма да има наказания! Следващото триене на подобен сорт коментар ще е много неприятно за трима ни, защото Вие ще почивате, а аз ще се наложи да Ви пратя в почивка! Мефисто е бил благосклонен към Вас, но не прекалявайте с това! Цитирай
Recommended Posts