jiro Публикувано Юни 5, 2007 Публикувано Юни 5, 2007 (Редактирано) http://www.mp3.com/artist/fat-white-chiefs/summary/ Редактирано Юни 5, 2007 от jiro Цитирай
jiro Отговорено Юни 5, 2007 Автор Отговорено Юни 5, 2007 http://www.mp3.com/artist/fat-white-chiefs/summary/ Здравейте , бих искал да чуете песните и да ми кажете какво ви харесва и какво не. Цитирай
Fashion Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Парчетата като композиция ми звучат доста добре. Не съм голям спец по звука ,но барабаните нещо ме дразнят и аз не знам какво/повече високи или малко ниски и странен саунд/-лично мнение. Басът също ми е слаб и без ниски. Може и да е от моята техника. Вокалът звучи много приятно и китарите също. Не знам дали са взавършен вариант /в смисъл смесване и мастериране/ ,но бих приел и такава концепция като завършена. Творецът най-добре знае. Продължавайте в същия дух. Успех. Цитирай
jiro Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 Парчетата като композиция ми звучат доста добре. Не съм голям спец по звука ,но барабаните нещо ме дразнят и аз не знам какво/повече високи или малко ниски и странен саунд/-лично мнение. Басът също ми е слаб и без ниски. Може и да е от моята техника. Вокалът звучи много приятно и китарите също. Не знам дали са взавършен вариант /в смисъл смесване и мастериране/ ,но бих приел и такава концепция като завършена. Творецът най-добре знае. Продължавайте в същия дух. Успех. Fashion Благодаря ти за мнението.Според мен наистина в песента Hunter of dreams има проблем с барабаните , но мисля, че в другите две песни сме го отстранили. Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 На мен много ми харесват парчетата. Браво, група - много се кефя С удоволствие бих си купил албум. Имам някакви проблеми с мп3.цом. И успях да чуя началото на всички песни и цялата Master Joe (която свалих от другаде - май от Гаро метъл нюзлетер...). п.с. Върху звукът, според мен, може да се поработи - барабани, китари, вокалите и микса по-точно. Все таки това е индивидуално виждане на групата/продуцента (ако има такъв) така че не е толкова съществено. Музиката е по-важна за мен специално. Суперб Цитирай
jiro Отговорено Юни 7, 2007 Автор Отговорено Юни 7, 2007 На мен много ми харесват парчетата. Браво, група - много се кефя С удоволствие бих си купил албум. Имам някакви проблеми с мп3.цом. И успях да чуя началото на всички песни и цялата Master Joe (която свалих от другаде - май от Гаро метъл нюзлетер...). п.с. Върху звукът, според мен, може да се поработи - барабани, китари, вокалите и микса по-точно. Все таки това е индивидуално виждане на групата/продуцента (ако има такъв) така че не е толкова съществено. Музиката е по-важна за мен специално. Суперб Цитирай
Грация Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Поздрави за музиката като цяло! Страшно ми хареса, съвсем честно. Специални поздрави за вокала! Много са раздвижени парчетата, определено са ми приятни за слушане. Не съм достатъчно грамотна в авторстването на аранжимент, затова се изказвам по-скоро като слушател. За звука - мисля, че може да се пипне. Да пишете ако имате участия в София. Успехи! Цитирай
shadow Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Музиката е екстра Само че барабаните и клавирите много ми избиват на миди Иначе кефите Цитирай
jiro Отговорено Юни 8, 2007 Автор Отговорено Юни 8, 2007 Музиката е екстра Само че барабаните и клавирите много ми избиват на миди Иначе кефите Благодаря Ви за мнението, ми ще трябва да пипнем саунда, а за клавирите писали сме ги с другия китаристСега търсим клавирист ама все не можем да намерим. Цитирай
jiro Отговорено Юни 12, 2007 Автор Отговорено Юни 12, 2007 Музиката е екстра Само че барабаните и клавирите много ми избиват на миди Иначе кефите Благодаря Ви за мнението, ми ще трябва да пипнем саунда, а за клавирите писали сме ги с другия китаристСега търсим клавирист ама все не можем да намерим. Цитирай
Recommended Posts