BlueZone Отговорено Декември 8, 2009 Автор Отговорено Декември 8, 2009 (Редактирано) Баш В академията биха ми писали двойка за това произведение Редактирано Декември 8, 2009 от BlueZone Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Ама във форума (от мен) получаваш 6-ца! Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Аз защо си мисля, че Академията живеят в друго измерение. Те имат проблем като мен, гледам на нещата повече теоретично от това, дали ще звучи по-добре по някакъв си начин. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Пак не си прав! Теорията произлиза от практиката - хората първо са открили, че дадени неща звучат добре и след това са създали правилата. Принципите в класиката са най-добро начало, за всеки музикант. За да нарушаваш правилата трябва първо да ги знаеш! Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Тук се сещам за един учител гледах из нета, който завърши някакъв урок с фразата. Трябва да знаеш кое е правилно, за да можеш да свириш убедително грешно. Което си е същото. Иво за да си иновативен трябва да нарушаваш правилата. Тъй като тези правила едва ли не, те затварят. И така ти си стоиш сам в стаята цял живот, защото майка ти, е забранила да излизаш. Та нали я е страх да не ти се случи нещо, в опасен свят живеем Но съм сигурен, че човек като теб го знае това, предвид слушайки твоите неща НАЗДРАВЕ, нали довечера ще се празнува Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 (Редактирано) Именно за това казах "начало". Предлагам на лични, защото пишем в тема, в която би трябвало повече да свирим. Редактирано Декември 8, 2009 от Ивелин Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 За да довърша започнатия офтопик, само ще спомена, че за да нарушаваш правилата е хубаво първо не само да ги знаеш, а също и да можеш да свириш в съгласие с тях. Иначе става като при пишман фри джаза, а именно свирим каквото ни идва отвътре, защото друго и без това не можем. Това не го адресирам към никой, по скоро искам да изразя убеждението си, че преди да започнем смислено и осъзнато ( а не просто по интуиция, това води често до откровени глупости) да нарушаваме правилата, трябва първо да сме наистина добри в спазването им. Разбира се, лично и неангажиращо мнение Цитирай
euphoriaburn Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Кольо, напълно те разбирам и съм на същото мнение като теб, нищо че съм далеч от това ниво за което говориш. Все пак аз съм убедителен пример за твърдението ти Та човек се учи докато е жив, въпрос на случай кой, кога и как ще осмисли и приеме тези твърдения. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 О, друже На тема учене всички сме на едно положение, има какво да учим цял живот и още отгоре, то това му е сладкото( стига да не примързява, за съжаление при мен често се случва ) Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 (Редактирано) BlueZone инструментрала ти е много добър!!! Ето го и моя опит The Beast Within Редактирано Декември 9, 2009 от N1cksoN Цитирай
N1cksoN Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Сложих панорама и оправих баланса Ето новия вариантец (разликата не е много голяма) Beast Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 (Редактирано) ^ Хич не съм фен на такива сола аз. Някои попадения на euphoriaburn ме заинтересуваха, но трябва да се нарежат и аранжират след като са записани така импровизационно като че ли, предвид че постоянно се свири. Инструменталът е категоричен. Свирене, запис, изродщина! Леко ми напомня за бандата Revocation и това ме кефи. Редактирано Декември 10, 2009 от BaMnupa Цитирай
Coprophagus Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 (Редактирано) N1cksoN Прекалено изпъква клавира в началото. Направи го да е по на заден план, мисля че така ще звучи по-добре. П.С. еее нас басистите за нищо ни нямате обаче. Що има бас тая песен а,а... Отивам да се оплача и в секцията за ударни... то бива бива ама ритъм секцията за нищо я нямате. Редактирано Декември 10, 2009 от Coprophagus Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) Що има бас тая песен а,а... Щото е част от аранжимента. Все едно китарист да пита, защо има ритъм-китари... Винаги можеш да пробваш да свириш на по-тънките струни, ако ти се джеми Отивам да се оплача и в секцията за ударни... Оплачи им се! Докато не почнат да ползват мажор и минор - джемовете за тях ще бъдат: акцент - пауза, пауза, пауза 2 акцента - пауза, пауза Сериозно, като се замислиш - да изсвириш, запишеш и смесиш барабани в домашни условия е малко, как да кажа - шумно! А да записваш с ел. барабани или в студио - скъпо. И в крайна сметка, за какво? За един бийт?! Ако някой от самите барабанисти/перкусионисти прояви желание - да, защо не! Ще направим "акцент - пауза - акцент - акцент"! И едва ли ще се включи повече от 1 човек (максимум), като гледам колко басисти и клавиристи и духачи се включват в джемовете като цяло. Редактирано Декември 11, 2009 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts