Dilian Nedev Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Fashion,кефиш! Lord Of Darkness, доста интересно, как е записвано? От мидито на роланда в компа и от там Native Instruments Pro53 в Сонар 4 Малко криво е записано , ама нямам много време да го нагаждам... Цитирай
Тони Николов Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Яко е . Ами, какво да кажа освен Цитирай
ultramega Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Ултрамега - сподели ако искаш с какво си записвал - китара ефектчета и софтуер Китара YAMAHA RGX220->DOD FX86B SuperOverdrive -> и Reverb от Cool Edit. Записвах с Cubase SX3. Иначе досега ползвах и софтуерни дистове- GuitarRig, Revalver , Amplitube(по рядко) обаче и на тях не мога да набарам така търсения "по добър" звук. A лампово кубе и хубав микрофон нямам(то и адаптерите на таз китарка не са първа хубост ).И изобщо съм много куц в тая работа, ама кво да се прави Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 Lord Of Darkness - човече, жестока бленда си извадил Хубаво е, че някой тури началото и на клавирджийски джем П.П. Направо се амбицирам да зема да направя някое още по-брутално парче за джемене ...тъкмо съм си смъкнал седмицата в ла... Цитирай
Telerig Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 (Редактирано) Ultramegа а каква ти е саундкартата?... с камионче директно в компа ясно, че не би могъл да се докара кой знае колко сполучлив тон, това което бих ти препоръчал е или китарата прекарана през ди ай бокс ако нямаш читава саундкарта и после не знам с кой амплитюб си пробвал аз ти препоръчвам 2.0 да си намериш и изпробвай двата готови пресета = complete rigs - lead hi gain -max gain and lows или signature - vai solo тези най ми харесват...а иначе с камиончето като записваш директно може да изпробваш като ефекти на самият трак - компресор на Т-raks - el. guitar more atack пресет + Antares microfone modeler - shure sm 57 накрая ако ползваш дилеи или ефекти от кюбейс преди него...експериментирай ако ти се занимава ще ми бъде интересно да чуя мнение различно от моето Редактирано Юли 30, 2007 от Telerig Цитирай
Fenix Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Феникс много добър тон хареса ми! Ултрамега - интересна идейка си вкарал супер звуква на места, може би трябва само да си поиграеш по тона с който записваш - ако искаш може да подискутираме и да получиш някои полезни съвети да звукнеш по добре Иначе хавата си я бива и джема се поразнообрази... А по горе ми сложи автоматично тоя цитат и съм забравил да го изтрия в бързината не съм имал за цел да те цитирам хахах стават такива грешки ( казал таралежа и слязъл от телената четка ) Мерси, мерси. Не съм очаквал такъв отзив от микрофона за скайпа Lord of Darkness - супер яко! Цитирай
ultramega Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 Ultramegа а каква ти е саундкартата?... с камионче директно в компа ясно, че не би могъл да се докара кой знае колко сполучлив тон, това което бих ти препоръчал е или китарата прекарана през ди ай бокс ако нямаш читава саундкарта и после не знам с кой амплитюб си пробвал аз ти препоръчвам 2.0 да си намериш и изпробвай двата готови пресета = complete rigs - lead hi gain -max gain and lows или signature - vai solo тези най ми харесват...а иначе с камиончето като записваш директно може да изпробваш като ефекти на самият трак - компресор на Т-raks - el. guitar more atack пресет + Antares microfone modeler - shure sm 57 накрая ако ползваш дилеи или ефекти от кюбейс преди него...експериментирай ако ти се занимава ще ми бъде интересно да чуя мнение различно от моето Огромни благодарности че отдели време да ми помогнеш. Ще дерзая над това и в следващите джемове или проекти ще демонстрирам кво се е получило Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 ... айде и от мен 2 минутки .... кратко , но от сърце дето се вика .... комплименти на всички досега участвали - машала пичове :recourse: ... е като представител на бас гилдията в този форум не се стърпях и записах и бас - е намалих го малко бе ... споко ....... нали знаете - бас да има ...... Цеко ... .. аааа щях да забравя .. ето го и джема http://media.putfile.com/Metal-jam-by-Ceko ...................... ...... :) Цитирай
Telerig Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 ... айде и от мен 2 минутки .... кратко , но от сърце дето се вика .... комплименти на всички досега участвали - машала пичове :recourse: ... е като представител на бас гилдията в този форум не се стърпях и записах и бас - е намалих го малко бе ... споко ....... нали знаете - бас да има ...... Цеко ..... аааа щях да забравя .. ето го и джема http://media.putfile.com/Metal-jam-by-Ceko ...................... ...... :) Цекооо палавник такъв! Медец ми капе като слушам някой да стърже с такъв кеф не знам за баса ама бая яки китарки си отпрал евала! Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 30, 2007 Автор Отговорено Юли 30, 2007 Абе Цеко...ти басист ли си, китарист ли си, клавирист ли си...вече не ти се разбира Или както казва един приятел: "Сам си си мафия" Голема работа си ше знаеш! Евалас Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 30, 2007 Отговорено Юли 30, 2007 ... тхенкю вери мъч дето се вика за отзивите приятели мои ... но удоволствието беше мое в не по малка степен :) ..... а иначе Chrysalid и аз не знам какъв съм .. ни риба , ни рак .... естествено че за това си има и обяснение ..... майтап бе - разбира се че съм първо художник , после басист и т.н. ....... само за едно ме е яд - че на времето когато разполагах с цялото време на тоя свят нямах нито свясна китара или бас , да не говорим за процесори , кубета и други от тоя сорт .... а сега когато имам досег с по свясна техника разбирам колко важна тя за развитието на всеки ..... но най важното е нещата да дойдат на време , щото сега всеки ходе на работа - върви свири по 8-10 часа на ден ...... но мълчи сърце .... хеви метъл пичове .. Цеко Цитирай
shadow Отговорено Август 4, 2007 Отговорено Август 4, 2007 (Редактирано) П.П. Направо се амбицирам да зема да направя някое още по-брутално парче за джемене ...тъкмо съм си смъкнал седмицата в ла... Ами хайде де! Тамън съм се зачудил колко дропване може да издържи 6 струнна Редактирано Август 4, 2007 от shadow Цитирай
BlueZone Отговорено Август 5, 2007 Автор Отговорено Август 5, 2007 Отдавна вече съм минал на дропване на 7-струнна Мойта съм я смъкнал в ла и ще пробвам да сваля 7-ма струна на сол, пък ще видим... Засега само една композиция в ла се готви Ама тя не е много за джемене, щото е твърде крива за такива цели Цитирай
Telerig Отговорено Август 6, 2007 Отговорено Август 6, 2007 Давай фен съм - ще я изправим ....Някой няма ли дропната 8-струнна кво се лигавим с тия седмици Цитирай
BlueZone Отговорено Август 6, 2007 Автор Отговорено Август 6, 2007 Ми черпи едни $1500 и ще има дропната 8-струнна Майтапа настрана - парчето е измислено и записано вече, само че искам да го смеся в студио, за да стане брутално яко Цитирай
Recommended Posts