Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Има ли някой от вас Ibanez RG/GRG?? Моята старата беше такава, продадох я на един френд, ама сме чак в Русе... Мога да предоставя 3Д моделче на тялото с дупки всичко. Сам съм го правил по снимки в нета и (естествено) мерене на живо: Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Ето го CorelDraw файла на тялото, до който бях стигнал. Файла е качен на пощата на форума - muzikant.org@gmail.com парола: mymusic Можете да донаместите тремолото след, като измерите истинското тремоло. Цитирай
vlex Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Евалла на ентусиасти като Евтим! Ако не мерси, кажете поне едно браво на момчето де! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 7, 2007 Отговорено Юли 7, 2007 Още не съм за евала. Трябва да начертая и задната страна, поне отвора за тремолото, което ще направя идните дни, и ще кача и задната страна. Обаче все още има неизвестни по конструкцията, затова не може да се разчита, че гриф от оригинално ГРГ ще пасне както трябва на тази китара. Освен това не съм отбелязал ъгъл на наклон на грифа за сега. Също, формите на капачетата отзад, за сега остават военна тайна. Цитирай
ceco milanov Отговорено Юли 8, 2007 Автор Отговорено Юли 8, 2007 (Редактирано) Заслужил си си го бравото.. Редактирано Юли 8, 2007 от ceco milanov Цитирай
fluti Отговорено Юли 9, 2007 Отговорено Юли 9, 2007 (Редактирано) 138x85мм е правоъгълния капак. Започва на 91мм от задната част на китарата (където е закачалката за колана). Дебелината на капака е 2мм. Дълбочината на гнездото за пружините е около 17мм + 2мм за капака=19мм от повърхността на китарата. Ширината на гнездото е 57мм. Ширината на отвора за тремолото е 80мм, а дължината - 21мм. отзад има изрязано допълнително - ширина 65мм и дължина 6мм Другия капак е със странна форма и не знам какда го измеря. Ето снимки (щракнете отгоре за по-голям размер): Редактирано Юли 9, 2007 от fluti Цитирай
Recommended Posts