ivivdim Публикувано Май 30, 2007 Публикувано Май 30, 2007 Става въпрос за един Ibanez - има леки наранявания, които трябва да се заличат, отделно да се смени цвета. Мяркал съм разни теми във форума със съвети как да се боядиса китара, но въпросът ми е дали някой ще го направи достатъчно добре, така че да не личи че става въпрос за "home work" ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Зависи от мног неща. Аз съм бяодисвал китари, които не стават зле, но не стават точно като най-лъскавите магазински китари на тоя етап. Има хора, които могат да се справят по-добре, разполагат с помещения и повече апаратура. Но всичко зависи от цената, разбира се. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Става въпрос за един Ibanez - има леки наранявания, които трябва да се заличат, отделно да се смени цвета. Мяркал съм разни теми във форума със съвети как да се боядиса китара, но въпросът ми е дали някой ще го направи достатъчно добре, така че да не личи че става въпрос за "home work" ? Диката. Цитирай
Recommended Posts