synchu Публикувано Май 28, 2007 Публикувано Май 28, 2007 Мисля, че заглавието казва всичко. Следва линка: http://www.thelisteningsessions.com/sessions.htm Тестовете са на микрофонни предусилватели с различни микрофони и източници (глас, бас, барабани и китари - акустични и електрически). Има и тестове на вариации на самите микрофонни предусилватели с промени с различни операционни усилватели и трансформатори. В звукозаписният бизнес, ако мога така да се изразя, основна част от веригата (според мен, а и не само) са микрофоните и микрофонните предусилватели (най-малкото първата част от веригата Разбира се източника, а и човека, опериращ върху инструмента не е маловажен. Също така и известно количество талант също не е излишен ). Правилният подбор на микрофони и предусилватели позволява да се предаде естествения звук на инструмента и да се постигне определено въздействие, според конкретните търсения и цел на изпълнителя, продуцента, микс инженера и т.н. При правилен подбор на микрофоните и предусилвателите обработката в самия микс, в последствие за конкретния инструмент е минимална. Надявам се да са ви от полза, въпреки, че цените на голяма част от устройствата са все още доста високи за БГ потребителите. Но в крайна сметка винаги трябва да има цели за бъдещо развитие. Успех! Цитирай
f1_sound Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Еййй Сънчо мерси за линка започвам с интерес да го разглеждам и слушам Цитирай
f1_sound Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 (Редактирано) набързо само ще кажа, че според мен макито звучи доста посно спрямо другите А API в комбинация със студио проджект В3 поне на мен ми звучи доста красиво и детайлно, но като цяло от към шум всички, или поне повечето които чух са на горе долу едно ниво /говоря за глас/ Редактирано Юни 5, 2007 от f1_sound Цитирай
Recommended Posts