Scavenger Публикувано Май 26, 2007 Публикувано Май 26, 2007 Ето нещо и от мен.Да ме броите към по-тежкотоварните бруталяги.Записа е осъществен със спомоществувателството на моя приятел yakiya.Участник в бас секцията и записа към парчето. http://media.putfile.com/Death-Mentally-Blind-cover Цитирай
yakiya Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 На второ слушане има доста кво да се пипне,ама за тия 3 часа-толкова.Крайно време е да праиме парчета които сме свирили поне неколко пъти предварително. Цитирай
Scavenger Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 На второ слушане има доста кво да се пипне,ама за тия 3 часа-толкова.Крайно време е да праиме парчета които сме свирили поне неколко пъти предварително. за първо свирене е добре,пък ако на някой не му хареса нека да каже мнението си... Цитирай
shadow Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Екстра си е като за три часа Хайде сега ако може и цялата песен Цитирай
jFog Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Бруталити елемента много топли запишете я цялата и пускайте тука за куфялки. Цитирай
simeon4o Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Много добре е станало БРАВОС!!!!! Тва ми е любимата група. Звука 1 кам 1 сте го докарали. Евала!! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Добрее, много як звук на ритъм китарите. Вокалите малко трябва да ги полирате, може би с по-малко средни да не се открояват толкова в микса... И мисля че ще стане по-добре не да пеете едновременно, а един след друг през ред или куплет. Цитирай
Infinity Отговорено Септември 6, 2007 Отговорено Септември 6, 2007 Ей, голям кеф ми направихте!!!!!!!!!!!!!! Подкрепям мнението за пеенето заедно. Може би ще е по-ефектно, ако акцентирате само на някои определени моменти + редуване във вокалите. Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 мноого кефещ кавър, на мен също това ми е една от любимите банди и много ме изкефи само трябва да го довършите. Я издай с какво и как си записвал китарките Цитирай
sa6tiat Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 Това отдавно е пуснато, обаче направо ви поздравявам, като видях парчето, полюбопитствах как сте се справили; "Дет" не се правят никак лесно, Бог да прости Шулдинър. Браво, браво, наистина! Цитирай
yakiya Отговорено Септември 7, 2007 Отговорено Септември 7, 2007 мноого кефещ кавър, на мен също това ми е една от любимите банди и много ме изкефи само трябва да го довършите. Я издай с какво и как си записвал китарките Тогава тъкмо си бях дръпнал Ревалвера и нямам никъв спомен точно с кви настройки съм.И сега като го преслушвам за пореден път установявам,че звучеца е доста добър.....Някаква мистерия Цитирай
Pandemonium Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Още, още, още... Пичове, започвате да ми ставате любимци от постващите в този раздел, направо ми се ще да разтрия баса с вас двамата. П.С. А ако може и следващото да е Overactive Imagination... Цитирай
yakiya Отговорено Септември 10, 2007 Отговорено Септември 10, 2007 Найш от кога го муфтим Scavenger да му го покажа и да го спретнеме. '98-ма го свирихме със SUFER H на Хистерията в Бургас. Цитирай
MrDeath Отговорено Декември 18, 2007 Отговорено Декември 18, 2007 като се говори за на чъкито групата няма кво да се каже освен РИП а изпълнението е повече от яко то е мега гига тера яко Цитирай
Recommended Posts