rado Публикувано Март 30, 2005 Публикувано Март 30, 2005 някой може ли да изкаже мнение, кой от тия практис ампове е най-добър. смятам да се обзаведа с един BEHRINGER - GX 108 Fender - Frontman 15G или 15R PEAVEY - Rage 158 CRATE - GT15R :think: :think: :think: Цитирай
synchu Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Ако имаш късмет и попаднеш на свястна бройка Берингер! ...че имат, милите, проблем с качеството, но съотношението цена/екстри е най-добро. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Аве и аз ще се обзавеждам с фендер..така че него ти препоръчвам бех пуснал тема за тоя амп може да поровиш и да прочетеш туй унуй аре :hello: Цитирай
black_waltz Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=2186 Цитирай
rado Отговорено Март 30, 2005 Автор Отговорено Март 30, 2005 Ако имаш късмет и попаднеш на свястна бройка Берингер! ...че имат, милите, проблем с качеството, но съотношението цена/екстри е най-добро. ти да не имаш лош опит с техни продукти. знеш ли как са със сервизирането Цитирай
DeathZone Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Днес един приятел ми каза че ще си купува GX108 нов за 120 лева .... е трябва да призная че като цена/качество тва няма биене.Аз имах такъ и за блус се е утрепало .... не нужно да му слагаш камиончета разни .... рпосто кърти .... едно че свири доста силно то има и много екстри , като изход за слушалки , допълнителен изход към пулт или за запис , има и линеен вход ..... е за 120 лева кой ще предложи нещо по добро.Пък и да ви кажа на външен вид е яко .. поне на мен ми харева Цитирай
synchu Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Ако имаш късмет и попаднеш на свястна бройка Берингер! ...че имат, милите, проблем с качеството, но съотношението цена/екстри е най-добро. ти да не имаш лош опит с техни продукти. знеш ли как са със сервизирането имам един усилвател ми правеше известни проблеми при определени ситуации. Няма проблем да го вземат да го оправят, въпроса е че проблемите се оказаха "по дизайн" такива и зат'ва го продадох. (Суитча е доволен обаче) Чат пат има и случаи когато определени компоненти сдават багажа, щото за да струва 120 кинта има причина все пак... Но усилвателчето си струва кинтите отвсякъде!! Цитирай
ba6 maistora Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 ами аз имам peavey rage и съм много доволен, така че като гледам тук май получи добри думи за всички ампове от изброените Цитирай
jFog Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 кви пари са горе изброените модели по принцип?.. че не ми се рови ... Цитирай
Recommended Posts