mupcku Публикувано Май 25, 2007 Публикувано Май 25, 2007 съжалявам ако въпроса ми е малко прост, но изобщо ме няма в тея електр техники!Значи имам 2 колони в нас които са само с 1 говотрител-15 инча.Искам да си разпробия кутиите и да си сложа по 2 високи в тях 4 инча.Искам да ви попитам как точно да го свържа така че колоната отново да има изход от 1 двоен кабел и да питам дали ще трябват некви филтри? Цитирай
presly Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Определено ще ти трябват филтри. Ако не е тайна - за какво смяташ да ги използваш впоследствие? Цитирай
mupcku Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 трябват ми за вкъщи... нищо по-особенно, мисля да се пробвам и да ги свържа с пулта и от там с синтезатора....ама да видим колоните.Хора кажете нещо повече за тея филтри кво трябва да се земе, от какво зависи.... Цитирай
patzo Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 Ами филтрите зависят от това - каква ще е честотата на срез, от това калко са чуствителни говорителите също и от омажа. Но ако никога не си правил филтри ще е трудно да се справиш сам, защото за да направиш хубав филтър ще трябва и с нещо да мериш честотната характеристика. Тъй, че ще е най-добре да си купиш някакви готови филтри като съобразиш само омажа. Примерно виж тук http://marny.911.bg/a2/offers.asp?p=1029591&id=4335 Цитирай
mupcku Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 Много ти благодаря!Ама страшно много! Цитирай
Recommended Posts