petroff Отговорено Ноември 9, 2010 Отговорено Ноември 9, 2010 (Редактирано) Здравейте колеги!Пробвайте този страхотен руски сайт http://fonogramm.net/ И най-важното е безплатно!ще се радвам да помогна на някого!Пишете дали са ви харесали!Има много добри неща-трябва малко ровене! Редактирано Ноември 9, 2010 от petroff Цитирай
pipkata Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 здравейте, Трябва ми инстументал на Невена Цонева - Все Така Цитирай
dedo pop Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Здрасти. Търся сингбек на песента "Коледа в нас". Пеят я Мария, Орлин, Теби, Любо, Боби. Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Здравейте! Търсих навсякъде, но така и не намерих инструментал на песента Open Your Heart на Europe. Може и в мен да е грешката. Надявам се някой да помогне. Благодаря! Цитирай
bo_yan Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Не си търсил много явно http://www.sendspace.com/file/2jo4o3 Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Търсих,де...ама то женска му работа. Много ти благодаря Цитирай
bbaaggii Отговорено Декември 15, 2010 Отговорено Декември 15, 2010 Здравейте,случайно попаднах на този сайт,по повод това,че търся инструментал на една песен.Концерта ми е след няколко дни и съм в безисходица...Искрено се надявам да можете да ми помогнете песента е на Невена Цонева-Все така ..Благодаря предварително Цитирай
angelvoice Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Здравейте, уважаеми колеги и колежки! Идеята ми е следната: Тук ще представя списък на сингбеците, които имам аз( в мп3 формат са) и ако искате някой от тях и съответно вие можете да ми предложите такъв, който не виждате в списъка(естествено се интересувам от песни за женски вокал), можете ми пишете, за да се разберем как да си ги изпратим. Мисля, че идеята е добра за взаимно обогатяване на колекциите Естесвено ми пишете само ако имате и вие какво да предложите, защото на не ми се занимава много много с благотворителност Ок, надявам се , че е ясно за какво става въпрос! Ето и моите сингбеци: 1. A WOMAN’S WORTH – Alicia Keys 2. ALL I WANNA DO – Sheryl Crow 3. ALL THE WAY – C.Dion 4. ANGEL OF MINE – Eternal 5. ANGELS – Jessica Simpson 6. AUTUMN LEAVES – Diana Krall 7. BECAUSE YOU LOVE ME – C.Dion 8. BESAME MUCHO – Triny Lopez 10. BLACK VELVET – Bonnie Right 11. CRAZY - Patsy Cline 12. DON’T GO BREAKING MY HEART – E.John&KikiDee 13. EVERY BREATH YOU TAKE 14. FALLIN’ – Alicia Keys 15. FEVER – Peggy Lee 16. FIELDS OF GOLD – Eva Cassidy 17. FOOLISH GAMES – Jewel 18. GIVE ME ONE REASON – Tracy Chapman 19. GIVE ME THE NIGHT – Randy Crowford 20. HOY – Gloria Estefan 21. HOT STUFF- Donna Summer 22. HOW COULD AN ANGEL BREAK MY HEART – T.Braxton 23. HOW DO I LIVE – Trisha Yearwood 24. HURT – Christina Aguilera 25. I BELIEVE I CAN FLY 26. I CAN’T MAKE YOU LOVE ME – Bonnie Right 27. I HAD THE TIME OF MY LIFE – Durty Dancing 28. I HAVE NOTHING - W.Houston 29. I WANNA DANCE WITH SOMEBODY -W.Houston 30. IF AIN’T GOT YOU – Alicia Keys 31. I’LL BE THERE -M.Carey 32. I’M SO EXITED – Pointer Sisters 33. IT’S NOT RIGHT BUT IS OK- W.Houston 34. IT’S RAINING MAN 35. KILLING ME SOFTLY – Dee Dee Bridgewater 36. LADY MARMALADE – Pattie LaBelle 37. LISTEN TO YOUR HEART – Roxette 38. MAN! I FEEL LIKE A WOMAN – Shania Twain 39. MY ALL - M.Carey 40. NATURAL WOMAN – Aretha Franklin 41. NEW YORK STATE OF MINE - B. Joel 42. Nora Jones- Come away with me 43. Nora Jones – Cold cold heart 44. ONE – U2&Mary J. Blidge 45. ONLY YOU 47. RUN TO YOU 48. SMOOTH OPERATOR – Sade 49. SON OF A PREACHER MAN 50. STAND BY ME 51. SUMMER NIGHTS – Grease 53. THE FIRST TIME EVER I SAW YOUR FACE - Roberta Flack 55. PROUD MARY – Tina Turner 56. SIMPLY THE BEST – Tina Turner 57. TOTAL ECLIPSE OF THE HEART – Bonnie Tylor 58. UNBREAK MY HEART - T.Braxton 59. VISION OF LOVE – Mariah Carey 60. WE ARE FAMILY – Sister Sledge 61. WHEN I NEED YOU 62. WHEN YOU BELIEVE-Mariah&Whitney 63. WITHOUT YOU - M.Carey 64. WOMAN IN LOVE – Barba Straisand Здравейте, искам да помоля ако някой има тези или други инстументали нека ми пише ЛС. Писах на дамата, но не знам дали си влиза в профила. Благодаря предварително. Хубава тема 1 Цитирай
jordanil Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 в търсене през последната 1 година не намерих ни един синбек на Васил Найденов и Силвиа Къцарова - Моля се и Огън от любов, моля ако някой ги има да стане поне малко съпричастен дай мейл 1 Цитирай
angelvoice Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 в търсене през последната 1 година не намерих ни един синбек на Васил Найденов и Силвиа Къцарова - Моля се и Огън от любов, моля ако някой ги има да стане поне малко съпричастен дай мейл Да, може и да ти даде мейл ама като гледам от коя година е поста надали! Ако някой има каквито и да е нека ми пише ЛС. 1 Цитирай
Love.M. Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 здравейте на всички.Исках да попитам за един синбек,който търся от доста отдавна...Надявам се някой от вас да може да успее да намери цинбека на Мария Илиева-Сама или другото име на песента е On my own. Много ще се радвам ако някой го има.Благодаря предварително )) Цитирай
angelvoice Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 здравейте на всички.Исках да попитам за един синбек,който търся от доста отдавна...Надявам се някой от вас да може да успее да намери цинбека на Мария Илиева-Сама или другото име на песента е On my own. Много ще се радвам ако някой го има.Благодаря предварително )) Здравей, и аз съм сама, ама никой не е активе в тази тема и на авторката писах, но никакъв отговор за жалост Отчаях се... Дано скоро някой който има синбек да пише. Успех 1 Цитирай
Love.M. Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 здравейте на всички.Исках да попитам за един синбек,който търся от доста отдавна...Надявам се някой от вас да може да успее да намери цинбека на Мария Илиева-Сама или другото име на песента е On my own. Много ще се радвам ако някой го има.Благодаря предварително )) Здравей, и аз съм сама, ама никой не е активе в тази тема и на авторката писах, но никакъв отговор за жалост Отчаях се... Дано скоро някой който има синбек да пише. Успех ти какво търсиш??? Цитирай
georgi_gerchev Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Здрастииии Имам доста midi неща , обработени от мен така , че все едно свири оркестър. Бих искал да разменям! Ето скайп и фейс - georgi gerchev , Georgi Gerchev Цитирай
Love.M. Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Здрастииии Имам доста midi неща , обработени от мен така , че все едно свири оркестър. Бих искал да разменям! Ето скайп и фейс - georgi gerchev , Georgi Gerchev виж моя скайп е like_never_ever моля те пиши ми.Бих желала да видя дали можем да си съдействаме.Благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts