vane Публикувано Май 23, 2007 Публикувано Май 23, 2007 Та въпроса ми е следния - имам в myspace.com създадена страница, но не мога да пратя линк за директно дърпане на песните в друг сайт, в Putfile пък линка не работи, не се получава. Кажете някой друг сайт, където може да се поства музика и да може се вземе директен линк към mp3-ката ми, за да я свалят хората. Дано да сте ми разбрали въпроса Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 В Путфайл може, но линка се "променя", така да се каже и трябва да се действа с трика на химика: 1. Даваш обикновения линк към файла. 2. Човекът отсреща го отваря, но не го плейва, а избира от браузъра View Source (CTRL+U за Фокса, ИЕ нямам, за да проверя как беше). 3. Пуска си едно търсене с CTRL+F и въвежда МР3 (в случая (ако е видео - avi, wmv, etc.)). 4. Копира линка, плясва го в браузъра или в ДЛ мениджър и си го сваля. Проблемът е, че този същия линк е невалиден след някакъв период от време, така че няма как да си раздаваш директни линкове. Това, разбира се, е нарочно направено. Все пак мисля, че и така става. Аз лично съм свалил бая нещо от постваните във Форума музики. Успех! Цитирай
angrod Отговорено Юли 10, 2007 Отговорено Юли 10, 2007 soundclick.com става. само че иска регистрация дори и за сваляне може да се регнеш с фиктивни юзър и пас, да си качиш нещата, и като пращаш линка, да си даваш юзър и пас-а наготово на тез дето ше свалят С путфайла е голяма драма да се обясниш на всеки дето му пращаш линкс И с това има обяснявки, ма малко по леко се разминава успех Цитирай
dontwarrior Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 yousendit.com ама трябва да го дръпне до една седмица. Цитирай
Recommended Posts