CyberGene Отговорено Април 2, 2021 Share Отговорено Април 2, 2021 Имам една Yamaha reface CP, която ползвам и за моя играчка, но основно си играе малката с нея. Дори на детето си не бих дал клавиатура без динамика. Даже мисля, че тя основно се впечатлява от динамиката и ръмженето на Роудс пианото, когато блъска по клавишите ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaverWild Отговорено Април 5, 2021 Share Отговорено Април 5, 2021 Е харесва ли ти поне? Тоя рифейс специално го рекламираха, че може да докара звук, като от известни хитове на Майкъл Джексън. Аз специално въздишах и много ми течаха лигите по DX модела, щото съм луд фен на FM синтезиса и ми вее огромна носталгия по старите Sound Blaster 2.0 карти (имах такава оригинална навремето и още ме е яд че я продадох тогава), но така и не ми останаха пари в повече, за да я купя, а и не ми хареса че контролите на FM-параметрите са touch-pad (100 пъти бих предпочел ротари-енкодери) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Април 5, 2021 Share Отговорено Април 5, 2021 Ами за Rhodes е супер, даже съм свирил по репетиции с него, вързан към MIDI-контролер с хамър механика. За парите си е супер, ефектите са много добри и директно достъпни. Цялата reface серия е много добра и доста се точа на CS. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts