boreto Отговорено Ноември 23, 2007 Share Отговорено Ноември 23, 2007 България е може би единствената пазарна икономика в света, в която имаш пари и не можеш да си купиш с тях каквото искаш. Бас ловя, че калашник и кокаин се намират по-лесно от фендерски черен бридж! Горка бате, тука в София имало цял завод за фурнири. Аз утре ще ходя да го преслушам - де да знае човек, утре може да потрябва нещо??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ruidolff Отговорено Ноември 23, 2007 Share Отговорено Ноември 23, 2007 Браво, Боре, ще бъде страхотно да ни пишеш какво се намира в тоя завод. Все пак, най-голямата индустрия е съсредоточена в София и околността. Независимо, че Горер / би било добре да ми пише какво значи Горер?!/ вече е намерил прекрасен материал, благодарение на митичния ни колега с екзотичен псевдоним Виолинс, всички ние ще имаме полза от тази информация! Успех, друже! Рудолф Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 23, 2007 Share Отговорено Ноември 23, 2007 Принципно думата gore на английски означава...общо казано лоши неща свързани с насилие и кръвопролитие. А Gorer е някой който извършва подобни дейности Или иначе казано - думата gore присъства доста често в текстовете на небезизвестната група Cannibal Corpse, дори имат и един албум, който се казва "Gore Obsessed" ("Жаден да убива" в доста свободен превод" ) От същия споменат албум има една песен - Hatchet to the Head, което означава..."Секира в главата"... ...И други такива "хубави" работи. Малко се отклоних от темата... Но това далеч не значи, че наш Gorer е лошо момче - дори не пие алкохол, занимава се с градивна и образователна дейност...за което заслужава само похвали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 23, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2007 Мда, gore в груб превод е това, което остава по земята след битка в стил "Смело сърце" или в касапниците след тежък работен ден - локви и съсиреци кръв, черва, парчета смляно месо, обезобразени човешки тела и прочее гниеща плът. Това е и общотоприетото название на категория изкуство, свързано с кървища и брутални крайности - екстремна музика, филми на ужасите, а също и на действителни репортажни снимки или видеота от автомобилни катастрофи, екзекузии на хора и други нелицеприятни събития. А "gorer" е нещо, което си измислих аз. Както каза колегата, това ще да е някой, който създава или прави възможни споменатите лоши неща. В английския няма такава дума, защото наставката er е за вършители на действия, а не съществува глагол "to gore" (макар че са възможни бастардизации). Може да се направи и побългарен превод: някой хванат от гората. А веднъж някой новодошъл във форума се беше обърнал към мен с "Жоре" - така решил човекът, че се чете gore PS: Оня ми писа, че ужким е пратил бриджа. Дано от Швабско пратките да идват по-бързо, отколкото пътува грифа от Щатите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 Не искам да те обезкуражавам, но пътуват пак около 2 седмици... Като си купувах за последно партакешите само за прекосяването на половин германия отне 1 седмица. Отделно писма от германия до софия пътуват в порядъка на 2-6 седмици, така че колетът може да се забави до около коледа... Разбира се ако го праща с DHL го чакай до ден-два, но се съмнявам, че би се Набутал с Много и не си предпочел да минеш Тънко Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 24, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2007 Не е с DHL. Май че е пратено с Дойче Вурст Ханс Грубер Пост. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ruidolff Отговорено Ноември 24, 2007 Share Отговорено Ноември 24, 2007 Юнаци, стоплихте сърцето на стария Рудолф. Първо се зарадва хуманитарната му половина от чудесните филологически обяснения на името на Горер, а после и природонаучната му половинка се израдва на това, че бързо се върнахте на темата. Щастлив съм, че се намирам в среда на интелигентни и образовани хора с широка обща култура, които не само се изразяват на чист български език, но могат да претворяват идеите си на практика. За сега ви желая късмет в следването и по-малко дертове с изпитите, за да имате повече време за любимите занимания. На семейните: мир и любов! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Декември 24, 2007 Автор Share Отговорено Декември 24, 2007 Забравих да спомена, че преди две седмици пристигна прословутият черен бридж. Жесток! Супер як огледален емайл, безумно черно, прецизна изработка - точно както го исках. И на всичкото отгоре върви с втулки за главите на струните към него - пълен комплект, няма да си играя да търся и да купувам втулки отделно! Има си и видии за захващане, и гаечен ключ... УБИЙСТВЕН Е. Хахахахаха, това е Велико! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Декември 25, 2007 Share Отговорено Декември 25, 2007 Тъкмо ей сега (в 5 без нещо сутринта о.0) се сетих точно за твоята тема Не, сериозно. Сега ще чакаме с нетърпение най-накрая да я довършиш, като отлюпиш шпертплата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heavy Metal Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Прочетох цялата сага и ми отне 1 час. Много ми беше готино. Евала за ентусиазма и работата. Поздравления! Обаче няма ли да е по-готино човек да събере пари за това време, дето ще си прави китара, и с тези средства(които са около хилядарката, а може и повече) да отиде в един хубав магазин с много китари и да си направи удоволствието да си купи добър инструмент, който може да се пробва, може да му се избере цвета и най-важното - има гарнция (Франция). Не ми се сърдете, но така си мисля аз. P. S. Страшно ще ми е интересно да видя края на сагата на снимка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Няма нищо общо с чувството, което получаваш когато си я направиш сам, и когато знаеш, че е една единствена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Бриджът верно е як, мама му Как върви работата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heavy Metal Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Няма нищо общо с чувството, което получаваш когато си я направиш сам, и когато знаеш, че е една единствена Вярно е, браточка. Напълно съм съгласен с теб, особено ако китарата стане и може да свири яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Януари 8, 2008 Автор Share Отговорено Януари 8, 2008 Готвя се да завърша китарата скоро. Но засега проектът е замразен. И то буквално, защото в момента там, където правя китарата е минус 15 градуса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heavy Metal Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Тва не е проблем - пускаш яко метъл и ше се сгрееш. Особено ако е тврд и уредбата е до дупка. А знаеш ли, че ми дойде идея и ще се пробвам да направя една китара. Някой ако продава стар гриф, независимо какъв, да ми пише ЛС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts