acustic guitar Публикувано Май 19, 2007 Публикувано Май 19, 2007 значи отдоста време мисля да направя кавър на някоя българска песен,но и така не реших коя да е тя. . .днес вкъщи ми викат то ти само на англ.пееш мисля че са прави наще тря и нещо българско да има нали? -така коя песен бихте ме посъветвали да науча Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 (Редактирано) Всил Найденов - Сбогом, моя любов Диана Експрес - Наследство Г. Минчев - Бяла тишина Диана Експрес - Душа О. Горанов - Светът е за двама Сигнал - Може би Щурците - Среща БТР - Елмаз и стъкло Киора - Вярвам в теб Атлас - Кукла ... ... ... Песни колкото искаш Редактирано Май 19, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
vovcho Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Бай Хуй на Ъпсурт естествено, не ставай смешен! Цитирай
Firehouse Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Ахат - Черната овца Направи я и ще гърмят бушони Цитирай
acustic guitar Отговорено Май 20, 2007 Автор Отговорено Май 20, 2007 Бай Хуй на Ъпсурт естествено, не ставай смешен! хах. . .ще се пробвам ама имайте предвид че свиря на ак.китара Цитирай
SPAF` Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 принципно щях да дам още една ръка за Ъпсурт, но щом си с акустична китара т'ва парче май няма да стане, пробвай с някое парче на ФСБ, можеш да направиш чуден аранжимент за акустична китара успех Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 (Редактирано) Бай Хуй на Ъпсурт естествено, не ставай смешен! Немаш елементарно възпитание.. По темата-кво ще кажеш за Тангра (старата) Редактирано Май 20, 2007 от Hillbilly Цитирай
Recommended Posts