xSKACOREx Публикувано Март 28, 2005 Share Публикувано Март 28, 2005 абе аз лично не участвам в тоя проект, обаче пичовете, които пишат във форума ми/ни свирят, а те са участници и в този форум - това са switched, sturmfuhrer, митака (асеновград - не му знам тукашния ник), вальо от чикън сууп и достормент и сънчуто може и да има такава тема, въпреки, че аз се порастърсих и не открих.. ами така де, коментирайте - http://metal-world.info/mp3/MetalWorld.mp3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 малиииииии разбих се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 (Редактирано) Ох... добри времена бяха Това го правихме преди година... или повече не помня, ама стана много интересно Прогресив хардкор ох Редактирано Март 28, 2005 от Sturmfuhrer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 Междудругото единият риф има грешен бас, щото китариста се обърка като ми прави таблатурата, но пак се получи яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 абе карай да върви, кой ти се впряга за дребни грешчици важното е че кърти брат не съм метал ама от време на време така ме тегли яко жица хахааааа тва отприщи зверо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 Много добре звучи! ...но,Може и по-добре Стила е интересен Споделете подробности къде и как е записвано! На Верен път сте ! Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 peshoy2k, радвам се много, че ти е харесало Правенето му беше страшно забавно и благодарение на него изобщо се научих да свиря (сериозно). BlackCorsair, ами... преди време (около година) във форума на www.metal-world.com се събрахме доста хора, които свирят и така... Налбантов реши да запишем нещо разни пичове от форума. Отзовахме се аз, switched и Вальо (и тримата в момента свирим в група DistormenT - www.distorment.cjb.net). И така след като switched и Налбантов направиха яката рифовка и солата аз и Вальо направихме барабани и тн... Записите са правени 100% ВКЪЩИ като лично аз разполагах с бас Tension, записани напълно директно в компа. Китариста да си каже той с какви неща, а гиъра на Налбантов можете да видите на www.nalbantov.info. Песента си беше абсолютна шега общо взето, защото бях свирил за първи път на бас 2-3 месеца преди това. На Верен път сте !Успех! Хех на практика втора песен по този проект надали някога ще има. Налбантов се цели много по-високо за което А другите трима човека от проекта свирим в DistormenT. Дори точно сега се връщам от наш концерт в О!Шипка Само да вметна, че целият микс и семплираните барабани са дело на Налбантов. Вальо написа партиите (не помня всички или част от тях, но определено са яки). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivan Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Треснята мачка....кофи :wall: :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 (Редактирано) упс само лека поправка... аз не съм участвал в този проект (както xSKACOREx спомена поздрав с ТойДолз - Сод дъ Неибърз, бтв, мен), е зат'ва е здрава и корава работа и кърти мифки Редактирано Март 29, 2005 от synchu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Ами ..и аз тепърва почвах да свиря като го измислих рифа, с който почва песента. Не помня дали бях със сегашната си китара (Stagg I300)или със предишната ..ъм..Roytek нещо си копие на стратокастър, single coil -> DOD Grunge -> Софтуерна емулация и допълнително бъзикане от nalbantov. Мдам, яка е песента макар и толкова стара :violin: . ЕТО ТЕЗИ сола на митака ме кефят ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Delyan Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Много яко!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 да бе верно е маниашко. И качеството е много добро. Е на ей такива ритъм китари би ми харесало да слуашам по често Налбантов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 да бе верно е маниашко. И качеството е много добро. Е на ей такива ритъм китари би ми харесало да слуашам по често Налбантов Е некой нема ли да каже нещо за баса? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 само да добавя. Любимата ми музика е ...или беше ...незнам вече Алкатраз Пойзън ВайтСнаке Бон Джови Уингър Реб Бич Вай Сатриани Малмст Дж. Норъм Ричи Котзен и т.н... Та затова такива рифове скоро няма да чуете :twisted: А и рифа в интрото и на другитеподобни по звук места е дело на младото поколение От тех търси повече таквис неща :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Много добре звучи!...но,Може и по-добре Стила е интересен Споделете подробности къде и как е записвано! На Верен път сте ! Успех! Записвано е на майтап за загряване душите в студените зимни вечери. Средства - Вамп2 - Семпли и тва е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts