Jazzbass Публикувано Май 15, 2007 Публикувано Май 15, 2007 Здравейте, с тази тема бих искал да ви дам два линка към уеб-сайта на група Гологан и myspace-профила, където можете да чуете три качени парчета, а не след дълго и видео. Песни, качени на официалния сайт Myspace профил- тук засега са същите парчета, но скоро се очаква и видео. Надявам се да ви хареса, поздрави Цитирай
stratocaster Отговорено Май 15, 2007 Отговорено Май 15, 2007 много изчистени и добри парчета. особено готин е аранжимента. много дорбе сте съчетали различните инструменти, поздравления! певицата също много добре пее! Цитирай
VladoM Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Кавал рапа е много гот. С какъв бас си го записвал? Цитирай
Jazzbass Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 Ами на тези записи не съм аз, но ако става въпрос за конкретния инструмент, мисля че си говорим за Yamaha RBX 375 Цитирай
Led Zeppelin Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Харесва ми,че използвате едно пеене и мотиви.Продължаваите да се развиваите в този дух...Поздрави Цитирай
Грация Отговорено Май 25, 2007 Отговорено Май 25, 2007 Гледах групата на благотворителния концерт за Светомир. В първите секунди настръхнах, защото държа да отбележа ПЕВИЦАТА НЕ Е БЪЛГАРКА, а доколкото разбрах американка. Много бях трогната, задочни поздрави към нея! Поздрави и за концепцията като цяло! Усмивки! Цитирай
Jazzbass Отговорено Юни 5, 2007 Автор Отговорено Юни 5, 2007 Благодаря на всички за милите думи; ще обновявам темата като се появят нови неща. Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Поздравления, много приятна музика! Впечатляващ е и фактът, че девойката, която пее, е американка Ако не знаех, може би нямаше да забележа. Да тренира да казва малко по твърдо Р-Р-Р Успехи! Цитирай
bi4o Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 човече...музиката е невероятна..баси якото!!! много успехи и ДА НЕ ПРЕСТАВАТЕ с българския фолклор...страшна е музиката...браво!!! Цитирай
RonCarter Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Жестоко! Искрено се надявам да мога да ви чуя на живо. Цитирай
Bozzich Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 Чудесна музика, много свежа. Браво! И... никога не бих се досетил, че вокалистката не е българка, докато не прочетох. Страшна работа... Продължавайте в същия дух. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 15, 2007 Отговорено Юни 15, 2007 E, тия са с бъдеще, освен ако не престанат да свирят. От вас си зависи, ей. Цитирай
Recommended Posts