Hatered Публикувано Май 14, 2007 Публикувано Май 14, 2007 Чудя се, при положение че трябва да се пее през ден за да има развитие, къде пеете? Аз живея в блок и ако почна през ден да пея по 40 минути, още на другия ден съседите ще ме заколят. Едва ли през ден ходите на уроци, тъй като си е скъпо. И ева ли живеете във студио . Хелп дайте идеи къде да ходя кат ми се пее Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 14, 2007 Отговорено Май 14, 2007 На полето. Късния следобяд не е проблем и вкъщи. Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 15, 2007 Отговорено Май 15, 2007 ...ми не значи и мрънкане под носа. За мен също е проблем щот и аз живея в панелка, но по принцип си акомпанирам с кухарката и това донякъде приглушава пеенето ми, пък и е по-поносимо за съседите хе хе хе Цитирай
Hatered Отговорено Май 16, 2007 Автор Отговорено Май 16, 2007 Абе отавете това дали е викане или мрънкане, просто отговорете на въпроса Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 ...ми не знам! Аз си викам вкъщи поне два пъти седмично. Междо другото ако имаш кола много помага. Затваряш прозорците, набичваш музиката и пей сърце. По светофарите ще те гледат малко странно ама се свиква. Те хората секви са виждали по улиците. Ако някой има други предложения да спродели. Цитирай
Vlad Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 На тези адреси темата е обсъждана: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=17852&hl= http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=15990&hl= Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 19, 2007 Отговорено Май 19, 2007 Съвет не можем да ти дадем, защото не познаваме съседите ти Това, което аз мога да ти предложа е да отиваш в репетиционна, което ще ти излиза по-евтино от урок при вокален педагог В репетиционната можеш да крещиш на воля, нали за това си плащаш Цитирай
Hatered Отговорено Май 19, 2007 Автор Отговорено Май 19, 2007 Коя и къде е таз репетиционна Сериозно сега, та къде има репетиционни зали, някоя в района на Бъкстон има ли? Цитирай
Narnia Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 Опитай се да пееш вкъщи от без часовете от 2 до 4 следобяд и от 21.30 май беше по правилник. Или си избери някакви постояни часове, с които съседите да свикнат. Ако не желаят въпреки преговорите"- представи си ги че са публика, която не те харесва. Настройвай се всеки ден че винаги ще срещаш хора, които няма да харесват нито теб, нито как пееш. Нещо като бойно кръщение. Цитирай
Vlad Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Коя и къде е таз репетиционна Сериозно сега, та къде има репетиционни зали, някоя в района на Бъкстон има ли? сещам се за 2 - едната е "президент студио" - намира се на спирка охрид на 5етицата, а другата е в мазето на културния дом Красно село. и 2-те са ти на 4 спирки с трамвая. Успех! Влад Цитирай
Радослав Отговорено Май 23, 2007 Отговорено Май 23, 2007 Опитай в някое близко читалище - може да ти измислят някакво помещение. Цитирай
Hatered Отговорено Май 24, 2007 Автор Отговорено Май 24, 2007 (Редактирано) Опитай в някое близко читалище - може да ти измислят някакво помещение. Между другото има читалище на 2 мин от нас, ще видя какво мога да направя. ПС: Сега заминавам за село и ще си пея в гората на воля ! Редактирано Май 24, 2007 от Hatered Цитирай
Lumene Отговорено Май 28, 2007 Отговорено Май 28, 2007 Пробвай и в къщи да попееш!Не винаги кумшиите реагират негативно! Ако почнат да протестират,пробвай да се уговориш с тях за удобните часове.Може и да стане! Цитирай
Recommended Posts