BlueZone Публикувано Май 9, 2007 Публикувано Май 9, 2007 С риск да стана досаден, ще пусна още едно старо парче да се изяви някой на него. Тоя път обаче пеенето като мелодия и текст (ако има нужда от такъв) ще бъде абсолютно изцяло по усмотрение на пеещия, тъй като композицията е авторска. Това е, така да се каже, един вокален джем. Айде дерзайте: Epilogue Цитирай
BlueZone Отговорено Май 20, 2007 Автор Отговорено Май 20, 2007 Желаещи да се потрудят няма ли? Цитирай
ronia Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 Ето един опит: потърсих първо мнението на автора и задължително ще го взема предвид в преработката, но нека и други хора да кажат - особено ако нещо боде слуха, да му свием перките малко в една следваща версия epilogue (alive) Цитирай
JD Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 (Редактирано) Chrysalid, страхотна композиция. Пиано-баровете ще се избият за нея. Пази си адреса, 'щото девойките от първите маси ще започнат с писмата Роня, приказно е. Срам ме е да пусна моята версия, но понеже ти ми даде идеята да драсна гласче тук, се престрашавам Come Closer (Epilogue) /vocals by JD/ Редактирано Май 31, 2007 от J D Fortune Цитирай
musicman Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Браво на всички !! А на Боби му желая в най-скоро време отново да се изяви тук Цитирай
BlueZone Отговорено Май 31, 2007 Автор Отговорено Май 31, 2007 J D Fortune - браво човече! Жестоко е станало. Направо да се просълзи човек... Ако имаш трак само с пеенето - драсни едно лс да се разберем да ми го дадеш да го понапудря малко Цитирай
JD Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 J D Fortune - браво човече!Жестоко е станало. Направо да се просълзи човек... Ако имаш трак само с пеенето - драсни едно лс да се разберем да ми го дадеш да го понапудря малко 10x, man Нямам отделен трак с гласа, защото (не се смейте!) записвам на един ужасен комп с микрофона от слушалките на Саунд Рикордъра... Ако ти имаш идея къде и как да се запише по-качествено гласчето, пиши - на линия съм! Поздрави и много успех със следващите проекти! Цитирай
BlueZone Отговорено Юни 1, 2007 Автор Отговорено Юни 1, 2007 Еми като си направя изолацията вкъщи, можеш да дойдеш да го запишеш Цитирай
JD Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Еми като си направя изолацията вкъщи, можеш да дойдеш да го запишеш Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 С риск да стана досаден, ще пусна още едно старо парче да се изяви някой на него. Тоя път обаче пеенето като мелодия и текст (ако има нужда от такъв) ще бъде абсолютно изцяло по усмотрение на пеещия, тъй като композицията е авторска. Това е, така да се каже, един вокален джем. Айде дерзайте: Epilogue Аз съм нова тук. Разходих се из този ъгъл на форума и това ми легна на сърцето. Може би вече и авторът го е забравил, но на мен темата ми хареса и, хей какви си сътворих: http://media.putfile.com/Epilogue-Pesnichka Очаквам включване... Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 23, 2008 Автор Отговорено Юли 23, 2008 Браво Доста хубавко ти се е получило. Мислех, че това парче е отдавна погребано във форума под тонове какво ли не. Цитирай
noti4ka Отговорено Юли 23, 2008 Отговорено Юли 23, 2008 Ето и моя принос-записвала съм я мнооого отдавна(може би има около година),незнам що не съм я пуснала тук.. Сега като си я слушах-има мнооого за дялане,но...все пак си личи моето виждане.. Ето и линка: http://media.putfile.com/Alive-Demo Поздрави:Лили Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 17, 2009 Автор Отговорено Ноември 17, 2009 Epilogue (instrumental) Цитирай
Recommended Posts