Jump to content
Българският форум за музиканти

Shure Sm58 въпрос


mystnt

Recommended Posts

Та мисля тея дни да си взема такъв микрофон (с кабел,не безжичен),молбата ми е да ме упътите къде в софия,в кой музикален магазин се продават и на каква цена горе-долу вървят.Благодаря предварително...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има го във Фактор и цената му е 250 лв. :wallbash: Много хубав микрофон е и си заслужава парите! Там не мисля, че ще си позволят да заредят от тази "партида", която няма нищо общо с марката Шур, така че спокойно! След някой друг месец и аз ще пазрарувам именно този микрофон от там :(

 

П.П. Магазинът в Малък ЦУМ работи ли още... Преди някой друг месец леко не беше в действие...

 

Успехченце!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да не се излъжеш да си купиш от фалшивите Шур-ове за по 150лв... Аз бих препоръчал Фактор - пазарувал съм доста неща от там, няма грешка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не разводнявам излишно темата,реших да пиша в тази!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!Понеже спешно ми се налага да си купя точно такъв микрофон,макар и не от БГ,имам няколко може би елементарни въпроса и предварително благодаря на отзовалите се.Интересува ме в комплекта който получаваш при покупката,в кутията има държач,калъфче,книжка на микрофона и жълто листче с упомената 2 год. гаранция,но не и гаранционна карта в която да се попълнят данните на купувача, поне този микрофон който ми предлагат,а това е оригиналния SM58,произведен в Мексико,а не китайските или корейски имитации.НО с SM58 има ли и кабел??????Освен това,при покупка от БГ,примерно магазина "Фактор" издават ли някаква гаранционна карта на името на купувача и може ли да се върне при появата на проблем или има само жълта бележка която си е в кутията с упоменатите 2 години гаранция,но никакви данни на купувача и неговите отговорности и случаите в които може да върне закупения микрофон/появил се фабричен дефект,а не от неправилна манипулация/Това е най-важното,но имам и един малко страничен въпрос,защото все още не съм решил дали да е модела с прекъсвач или без такъв.Единствената причина е,че в старата ми банда имахме такъв микрофон и се появи проблем с прекъсвача,колкото и грижливо да се пазеше микрофона и се наложи да го върнем в САЩ,от където беше закупен и ни дадоха друг микрофон от същия модел,с който по-нататък не сме имали проблеми.Но все пак няма застраховка.Та въпросът ми е,ако наистина съществува проблем с гаранцията на тези микрофони и няма възможност за връщане,дали да не предпочета по-опростения модел,а с това и да намаля възможностите за проблеми с бъдеще,макар като цяло да ми е по-необходим модела с прекъсвач.Вие как мислите и какво бихте ме посъветвали?Ще съм благодарен за отговорите на хора които са си закупили такъв микрофон и могат да ме осведомят по въпросите които ме интересуват,особено ако е купен от БГ,защото смятам да го купувам от съседна страна,а не от САЩ,така че,евентуалните проблеми с гаранциите биха били подобни.Благодаря предварително :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото си спомням, във Фактор дават гаранция на името на купувача, не помня за колко години. Принципно в комплекта освен микрофона има книжка, държач и кожен калъф, но мисля, че бях попадал и на една партида, в която нямаше или държач, или калъф, не си спомням вече. Кабел няма в комплекта, но един 6-метров канон-канон струва около 20лв и може да се купи отвсякъде. Мое лично мнение - аз не бих си купил микрофон с прекъсвач. Колкото по-прост и изчистен е един инструмент, толкова по-добре. И пак да си кажа - Шур Бета 58А рулира :thumbs_up: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.