mystnt Публикувано Май 6, 2007 Публикувано Май 6, 2007 Та мисля тея дни да си взема такъв микрофон (с кабел,не безжичен),молбата ми е да ме упътите къде в софия,в кой музикален магазин се продават и на каква цена горе-долу вървят.Благодаря предварително... Цитирай
Mandalay Отговорено Май 6, 2007 Отговорено Май 6, 2007 Музикална къща "Фактор" - цена около 250лв. Имаше ги и в магазина в малкия ЦУМ. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Има го във Фактор и цената му е 250 лв. Много хубав микрофон е и си заслужава парите! Там не мисля, че ще си позволят да заредят от тази "партида", която няма нищо общо с марката Шур, така че спокойно! След някой друг месец и аз ще пазрарувам именно този микрофон от там П.П. Магазинът в Малък ЦУМ работи ли още... Преди някой друг месец леко не беше в действие... Успехченце! Цитирай
Mandalay Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 Работи магазина, от там си взех пулт наскоро. Само че е преместен на 2-рия етаж. Цитирай
Steff Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Само да не се излъжеш да си купиш от фалшивите Шур-ове за по 150лв... Аз бих препоръчал Фактор - пазарувал съм доста неща от там, няма грешка. Цитирай
mystnt Отговорено Май 10, 2007 Автор Отговорено Май 10, 2007 От Фактор ша са купува и мисля да зема Shure sm58 A тоя дет е 350 лв някъде... Цитирай
Steff Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 Ааа, моето мнение за Шур Бета 58А е вече почти световно известно Аз съм с двете ръце За! Цитирай
vihro Отговорено Май 16, 2007 Отговорено Май 16, 2007 За да не разводнявам излишно темата,реших да пиша в тази!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!Понеже спешно ми се налага да си купя точно такъв микрофон,макар и не от БГ,имам няколко може би елементарни въпроса и предварително благодаря на отзовалите се.Интересува ме в комплекта който получаваш при покупката,в кутията има държач,калъфче,книжка на микрофона и жълто листче с упомената 2 год. гаранция,но не и гаранционна карта в която да се попълнят данните на купувача, поне този микрофон който ми предлагат,а това е оригиналния SM58,произведен в Мексико,а не китайските или корейски имитации.НО с SM58 има ли и кабел??????Освен това,при покупка от БГ,примерно магазина "Фактор" издават ли някаква гаранционна карта на името на купувача и може ли да се върне при появата на проблем или има само жълта бележка която си е в кутията с упоменатите 2 години гаранция,но никакви данни на купувача и неговите отговорности и случаите в които може да върне закупения микрофон/появил се фабричен дефект,а не от неправилна манипулация/Това е най-важното,но имам и един малко страничен въпрос,защото все още не съм решил дали да е модела с прекъсвач или без такъв.Единствената причина е,че в старата ми банда имахме такъв микрофон и се появи проблем с прекъсвача,колкото и грижливо да се пазеше микрофона и се наложи да го върнем в САЩ,от където беше закупен и ни дадоха друг микрофон от същия модел,с който по-нататък не сме имали проблеми.Но все пак няма застраховка.Та въпросът ми е,ако наистина съществува проблем с гаранцията на тези микрофони и няма възможност за връщане,дали да не предпочета по-опростения модел,а с това и да намаля възможностите за проблеми с бъдеще,макар като цяло да ми е по-необходим модела с прекъсвач.Вие как мислите и какво бихте ме посъветвали?Ще съм благодарен за отговорите на хора които са си закупили такъв микрофон и могат да ме осведомят по въпросите които ме интересуват,особено ако е купен от БГ,защото смятам да го купувам от съседна страна,а не от САЩ,така че,евентуалните проблеми с гаранциите биха били подобни.Благодаря предварително Цитирай
Steff Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 Доколкото си спомням, във Фактор дават гаранция на името на купувача, не помня за колко години. Принципно в комплекта освен микрофона има книжка, държач и кожен калъф, но мисля, че бях попадал и на една партида, в която нямаше или държач, или калъф, не си спомням вече. Кабел няма в комплекта, но един 6-метров канон-канон струва около 20лв и може да се купи отвсякъде. Мое лично мнение - аз не бих си купил микрофон с прекъсвач. Колкото по-прост и изчистен е един инструмент, толкова по-добре. И пак да си кажа - Шур Бета 58А рулира . Цитирай
Katsko Отговорено Май 17, 2007 Отговорено Май 17, 2007 и аз съм попадал на такъв с прекъсвач който прави проблеми, явно не е изолиран случай Цитирай
vihro Отговорено Май 18, 2007 Отговорено Май 18, 2007 Благодаря за отзивите.Вслушах се в съвета ви и си взех без прекъсвач.Тази вечер ще му е бойното кръщение.Благодаря още веднъж Цитирай
Recommended Posts