Steppenwolf Публикувано Май 4, 2007 Публикувано Май 4, 2007 По-долу цитирам adXok, който ме помоли да пусна линка. Ето го и обещаният от мен преди време "Трактат за пентатониката". Специално за съфорумника ultramega, който комай единствен изяви специално желание да се запознае с моя трактат. Форматът на траката е .pdf, но е архивиран два пъти като .rar и се надявам, че няма да имате проблеми с малко "трудното" му отваряне! Нека да има малко загадъчна тръпка, но всичко си е написано за това как да го отворите. Големита на .pdf файла е около 50 MB. Приятно четене ви пожелавам. >>>Трактат за пентатониката Цитирай
BaMnupa Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 adXok, adXok с тая парола ми изкара акъла, ама накрая се сетих Who am I? Ех, adXok... супер си го написал, аз си мислех, че знам какво е музиката, но пак я научавам наново от тоя трактат Мискинино, ти или си луд или си гений! Цитирай
PinTip Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 adXok, тази ли е паролата? ...^................................... Цитирай
Mushmorochko Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 (Редактирано) БРАВО!!! Май си ЛУД ГЕНИЙ,,, Редактирано Май 5, 2007 от Mushmorochko Цитирай
PinTip Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 БРАВО!!! Май си ЛУД ГЕНИЙ. Ееее малко прекалявате......... човека просто си пише корицата е яко куул сега съм почнал да я чета................. ше видим засега е добро! Цитирай
BlueZone Отговорено Май 6, 2007 Отговорено Май 6, 2007 Остават ми още няколко страници, но не мога да се сдържа да напиша, че това писание направо си е със статут на учебник, при това много добре написан и издържан. Направо ме фърли в джаза и ми дотури едно кило теми за размисъл и преосмисляне. Да се забоде най-отгоре викам аз. БРАВОС!!! Цитирай
PinTip Отговорено Май 8, 2007 Отговорено Май 8, 2007 (Редактирано) леки техническо-правописни грешки имаш, ма то е от клавишите на клавиатурата на мен на едно място ми липсва малко, там дето за клавира може да се сменя нещо ма са ми бели тия два реда, ма се разбира за кво иде реч де иначе не знам отде ти идат на акъля тия работи да се забоде на входа на Академията викам аз ше стане голем цирк особено онова с петолинието Редактирано Май 8, 2007 от PinTip Цитирай
ultramega Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Не знам дали adXok влиза във форума(имаше някакви проблеми по едно време) , но в случай че влезе бих искал да му кажа че много се изкефих на стила на писане, както и почерпих много полезна информация. Цитирай
biala Отговорено Юни 21, 2007 Отговорено Юни 21, 2007 Пускам това от името на AdXok както всички вече се досещате - човека си е жива легенда във форумчето "Ето редактирания (доколкото успях) вариант на Трактата За Пентатониката. Оправени са малки "бъгове" по картинките и липсващите два реда накрая, както и технически грешчици при писането. >>>Трактат за Пентатониката<<< Айде, приятно четене!" Цитирай
PinTip Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 това вече е гот............ браус :thumbs_up: :recourse: :recourse: :) :punk_guitar: :thumbs_up: Цитирай
Sandman Отговорено Август 9, 2007 Отговорено Август 9, 2007 Да, ама сайта вече го няма. Аз сега как да си го изтегля? Цитирай
Recommended Posts