Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Не е много по-различен от 506 или др. подобни. Ако имаш свестен усилвател и колона мисля че можеш да си вземеш, ще върши работа. Ако нямаш - няма да ти помогне кой знае колко.

Лично мнение.

• 2 weeks later...
Отговорено

Зумовете съскат в централното.Предупреждавам:bravo:В кубето невинаги можеш чуеш този съсък така че ако си купуваш зум отиди и го пробвай в готино централно и......... де да знам. Абе Зума......нема тежката дума. :bravo:

• 2 weeks later...
Отговорено

Ако китарата ти е активна не ти трябва процесор.Да ти кажа..зависи и каквъв ти е баса.Ако е пасивен мисля,че един параметричен еквалайзер ямаха ще свърши работа.Аз съм с такъв и не е зле.При положени обаче,че е активен може да му сложиш най-много един еквалайзер от тези футсуичи с плъзгачите,като обаче не усилваш чистотите повече отколкото китарата ди ги изкарва.От неога най-много можеш да орежеш нещо.Това е от мен,дано съм ти бил от полза. :headbang:

Отговорено

Аз съм с пасивен бас и нямам хубаво кубе /всъщност засега ползвам китарното, но то не е хава както се подразбира/...мислех да си взема Zoom 506 например, но ако дава проблем в централното надали ще свърши особена работа...Има ли някакви по-добри алтернативи /за около 100-120лв/ или ще трябва да се примиря със zoom-a?

P.S.Колко струва това EQ на ямаха? На мен също ми хрумна този вариант, но ми се ще ако може да има и някакав gain/dist

• 3 weeks later...
Отговорено

за тея пари можеш да си вземеш две камйончета .екуалайзер и компресор.и ште разбиеш с звук.не ти треа процесор.това е моето мнение

Отговорено
за тея пари можеш да си вземеш две камйончета .екуалайзер и компресор.и ште разбиеш с звук.не ти треа процесор.това е моето мнение

И аз така мисля. Аз имам процесор на корг, ама да си призная ползвам го само в нас, не го нося по репитиции. На мен ми стига един еквалайзер и съм готов :)

Отговорено (Редактирано)
никога не съм ползвал процесор.

Голяма зарибявка е!

Противно на настроенията тук аз умирам да си играя с разни процесори. На всичкото отгоре са китарни, но аз си свиря с баса. На всичкото отгоре се оливам!:D

Стигам до нечовешки звучащи бленди, грохоти, хрипове, сигнали от космоса и всякакви подобни безобразия. Страшно ми харесва!

Пък ако пусна и някой мазен, глух ритъм от ЕИМто направо съм готов да влезна в редиците на COLD MEAT INDUSTRY!

Просто се забравям... :beer:

Редактирано от I=====I
  • 1 month later...
Отговорено

Някой имал ли е близки срещи от трети вид с Bass V-Amp 2? Ако да, какви са ви впечатленията...струва ли си за тия пари? За сцена става ли?

Отговорено

Абе хора зарибих се по камиончетата не ми трябва процесор щот от него ще ползвам само един overdrive(и тунер сигурно:godbless: ) :violin: кажете кво да си взема и за кви пари :)