bulby Отговорено Май 28, 2007 Share Отговорено Май 28, 2007 Айде искаме да чуем, не ни измъчвайте в очакване П.С. Принципно и аз по едно време се чудех дали да не запиша един глас отгоре, ама оригиналната тоналност на това парче не ми е удобна за пеене Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Май 30, 2007 Автор Share Отговорено Май 30, 2007 Парчео най после си има и глас -JD Fortune. Virtual Insanity With VladoM & JDFortune ПП. Миксът и синхронизацията между гласът и музиката ги правих аз и имат някои забележки, но толкоз мога, кво да се прави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Юни 5, 2007 Share Отговорено Юни 5, 2007 На никой ли не хареса тази тройна версия...? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юни 5, 2007 Share Отговорено Юни 5, 2007 Много хубаво ама все още звучи "МИДИ" някак си... Ако си поиграете малко с това ще го докарате Сигурен съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nofearinc Отговорено Юни 5, 2007 Share Отговорено Юни 5, 2007 И на мен ми допадна, но musicman е прав, че мяза малко MIDI Иначе браво за инициативата и за хубавия запис. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bai-goku Отговорено Юни 28, 2007 Share Отговорено Юни 28, 2007 Чакам живо изпълнение :Р Доста добре се е получило, уловили сте фънки звученето Ето какво става, като се съберат творчески фенове, ама не му зимайте хляба де :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Септември 6, 2007 Share Отговорено Септември 6, 2007 Моето мнение (не задължавам никого с него) е, че миди-звученето идва от барабаните във файла. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 1, 2007 Share Отговорено Декември 1, 2007 Аз новата седмица се включвам в базикането на миди-раците! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocker_vn Отговорено Декември 2, 2007 Share Отговорено Декември 2, 2007 (Редактирано) и според мен барабаните го правят да звучи миди. инъче всички реални инструмнти и гласа ме радват едит: забравих да кажа че и така както е ми звучи много добре! Редактирано Декември 2, 2007 от rocker_vn Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Декември 2, 2007 Share Отговорено Декември 2, 2007 Не знам каква ти е била целта-да се доближите до песента или да стане кавър. На първо четене става ясно че на припева вокала просто и ясно потъва и не се чува. Песента има ясна нужда или да се транспонира или да се направи друго канто щото иначе както кава един герой"губи се емоционалната натовареност" на припева И тъй катоново канто ми звучи прекалено смело и имаики предвид че става въпрос за миди просто промени малко тоналността на парчето в изпеваема от певеца и мисля, че ще стане много по-успешно. На въпроса за хармонията и барабаните не обръщаме внимание щот те са на по заден план. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ronia Отговорено Декември 14, 2007 Share Отговорено Декември 14, 2007 само пеенето смея да коментирам: като фенка на потребителя J D Fortune настоявам да си научи текста както трябва и отново да изпее парчето Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Декември 19, 2007 Share Отговорено Декември 19, 2007 само пеенето смея да коментирам: като фенка на потребителя J D Fortune настоявам да си научи текста както трябва и отново да изпее парчето Наживо бих пробвал да го пея както си трябва, а не да произнасям всичко прекалено ясно Ама това само ако се съберем и пробваме да джемнем нещо. ronia , не бягай по тъч-линията, и ти си в кюпа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts