Macalpine Публикувано Април 30, 2007 Публикувано Април 30, 2007 Здравейте . Стори ми се интересна идеята да направим нов раздел в който аз и още двама или други желаещи да пускаме нотна партитура на някое лесно парче ( било то класика етюд или нещо от рода ) и демо саунд как трябва да звучи забелязвам че във форума има и начинаещи китаристи . Момчета с голям интусиазъм и мисля че ще е доста добре да им подадем ръка в тяхното музикално развитие . Предлагам ако се усъществи идеята да се пуска по 1 парче всяка седмица в точно определен ден да кажем Петак - понеже следват почивни дни и желаещият ще може да разучи . Благодаря предварително ! Поздрави - Тео Цитирай
synchu Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Предвиденият за тази цел раздел е "Ноти, уроци и други" (Нека всеки, който търси или предлага музикална литература го сподели тук и сега :-)! ) Чудесна идея, бтв! Цитирай
Macalpine Отговорено Април 30, 2007 Автор Отговорено Април 30, 2007 Предвиденият за тази цел раздел е "Ноти, уроци и други" (Нека всеки, който търси или предлага музикална литература го сподели тук и сега :-)! ) Чудесна идея, бтв! така е но там колегите или търсят ноти на извесно парче или обявяват че дават уроци а моята идея я всяка петак вечер някаква фразичка някое етюдче или нещо което може да е от полза на начинаещите било то гама дори . Цитирай
synchu Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Разделът е предвиден и за предлагане на музикална литература, включително и ноти. Това, че никой не го е правил до момента, не бива да те притеснява Бъди п'ъ'рв, както се казва ... Цитирай
Recommended Posts