Guest kura Публикувано Март 25, 2005 Публикувано Март 25, 2005 привет,имам ''mayson''по модел на ''ibanez'',проблема е че веднаж я изпуснах и падна много лошо,за щастие нищо и нямаше,но по касно разбрах че 2 от адаптерите и брамчат много силно и се чудя дали немогат да се поправят...мерси предварително от kura. Цитирай
Glacierise Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Mоже да е нещо в самата електроника вътре - някоя разпоена жица. Не е задължително да са адаптерите. А ако са - зимай нови. Тва не ти е 'пренавивам елетромотори на прахосмукачки' Цитирай
antonium Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 сингълите винаги бръмчат на 50hz може и преди да са бръмчали ама да не си забелязал например Цитирай
Nikifena Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 1 съвет от мен разтопи парафин от свещи на парна баня на котлона и топни целия адаптер дръж го за жицата само остави го така 2 мин. примерно да се загрее, и парафина да се впие добре в намотките му. после го извади и го почисти от тва дет е останало отгоре и си готов. Цитирай
strat Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 ако са си сингъл коил няма начин да не бръмчат. както каза колегата - около 50 херца. ако си с хъмбекърчета обаче и ако си сигурен че шума се появи след инцидента - може да я отвориш. виж дали не е се е разпоило нещо. има еидн кондензатор - може да е спекъл. иначе няма какво да им стане на адапторите при изпускане на китарата Цитирай
the_gorer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Имах един даскал по китара, който си сглобяваше негови китари от абсолютен скрап. Вземаше възможно най-евтините части и после ги екранираше с ламаринки от капачка за компотен буркан. Аз му дадох акъл да не се занимава с ламаринки, защото е голяма играчка, а просто да увуива частите в станиол от цигарена кутия и да го връзва към масата (пичове, това е златно - работи и за екраниране на дистери, камиончета и прочее) и трябва да ви кажа, че онези самоделни китари нямаха абсолютно никакъв "хъм". Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Ако преди си нямал шума в китарата, провери за слаба връзка някъде по електрониката. Може след удара да се е откачил някой кабел. На мен ми се е случвало с моя JEM 7VWh. Беше се откачил един кабел в електрониката там, не си спомням кой точно беше. Тона се развали, но не беше фрапиращо различно. Провери. Цитирай
Armaggideon Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 привет,имам ''mayson''по модел на ''ibanez'',проблема е че веднаж я изпуснах и падна много лошо,за щастие нищо и нямаше,но по касно разбрах че 2 от адаптерите и брамчат много силно и се чудя дали немогат да се поправят...мерси предварително от kura. Имаш ли нещо против да си смениш ника? Цитирай
Black Bird Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 *Мнението е изтрито от Armaggideon* Цитирай
Black Bird Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 *Мнението е изтрито от Armaggideon* Цитирай
Black Bird Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Пак заповядай Аве виждам че триеш наред какво ти казах !? Нещо против субекта Налбантов ли имаш!? Аз няммам нищо против теб... Не те познавам.... живееееш си някъде ... Ако те дразнат усмивки трябва да започнеш нощна смяна да поизчистиш форума И пак не се засягай нито те знам кой нито нищо Цитирай
Armaggideon Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 Така е, трия. Ако те интересува защо, прочети това. Нямам нищо против който и да е субект, просто се опитвам да огранича до минимум броя на безсмислените постинги. Ако имаш някакви коментари по отношение на настоящото ми мнение, направи ги в лична бележка, ако обичаш. Цитирай
strat Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 привет,имам ''mayson''по модел на ''ibanez'',проблема е че веднаж я изпуснах и падна много лошо,за щастие нищо и нямаше,но по касно разбрах че 2 от адаптерите и брамчат много силно и се чудя дали немогат да се поправят...мерси предварително от kura. куре, човек кажи какви са адапторите Цитирай
Recommended Posts