the_gorer Отговорено Август 18, 2007 Отговорено Август 18, 2007 (Редактирано) Аз също не познах. винаги съм мислел че дървото е най -важно! Но явно добрия адаптер звучи добре навсякъде. Да, важни са добрият адаптер и гиър. А тази история с дърветата е малко в графа Ташунко Сапа. Редактирано Август 18, 2007 от the_gorer Цитирай
kalinpetrov777 Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Значи ако е с активна електоника......и от чам ще стане. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Да, но по-добре да е от нещо друго, а не от чам, защото меките дървета като чам, липа и прочее се цепят, трошат, подбиват, не държат добре грифа... Виж, например от дъб ще стане. А аз вече почвам да се замислям за моя шперплатова китара. Цитирай
KingdomX Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Тая китарка , ако се китоса, боядиса и лакира някой ще може ли да каже, че е от талашит? Цитирай
kolio_k Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Според мен в тази тема от едно определено време взе да става странно.Между китари направени от различни дървета(и дори с разлизна форма и големина) определено има сериозна разлика в саунда,при положения ,че са с еднакви адаптори,(това последното го казвам от личен опит).Много ясно си личи даже когато китарата е изключена.Иначе китари могат да се правят от каквото и да било(например пластмаса,гипс и тн.),такива експерименти са интересни,но трудно биха довели до някакви сериозни в звуково отношение резултати Цитирай
Recommended Posts