никони Отговорено Февруари 1, 2020 Отговорено Февруари 1, 2020 Нещо несериозно ми изглежда цялата работа - шаблонно клипче, шаблонни приказки на лош английски... Ние всичко си правим сами, а в клипа почти нищо не правят - е, очертаха с дървен шаблон и молив контура на тялото преди да пуснат CNC фрезата - че иначе машината откъде ще знае какво да изреже... "Всяка сутрин се събуждаме с нови идеи..." - че аз не виждам ни нови ни стари техни идеи. Поне собствен дизайн на телата да бяха си направили... Вятър и мъгла... Ако работят наистина, / нещо на актьорчета ми приличат/ може и да се научат... Работата ми намирисва на префасониране на готови китове, купени от китайците... 1 Цитирай
lyu_records Отговорено Февруари 4, 2020 Отговорено Февруари 4, 2020 Какво намирисва то направо си смърди, най-малкото да си направят труда да отговарят на Email-a! Язък за целия маркетинг... Цитирай
svet.k Отговорено Февруари 27, 2020 Отговорено Февруари 27, 2020 Да, и на мен ми приличат на китове. Някои са некадърно оцветени. Една от снимките е от Стария град в Пловдив. Цитирай
Recommended Posts