Nikifena Публикувано Април 19, 2007 Публикувано Април 19, 2007 Знаете ли какви са стандартните размери на това чудо: Toва е пръстен за двоен адаптер на 6 срунна китара Искам да си сменя мойте чупени пласмаси на китарата с такива Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 (Редактирано) Ето този линк съдържа картинки с правилните пропорции на бридж и нек адаптери и рамките им. Маложи картинката върху нещо, адаптер размери имаш, и ще намериш местата на дупките. Но това пак е ориентир - аз съм попадал на различни рамки, и дупките им не съвпадат много точно. http://www.putfile.com/pic.php?img=5262469 Редактирано Април 19, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Маложи картинката върху нещо, адаптер размери имаш, и ще намериш местата на дупките. Каква глупост съм написал само! :) Имам предвид да накожиш някоя от картинките върху картинка на адаптер с размери, и да видиш на кои координати ще дойдат точките. Цитирай
smartpeter Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Знаете ли какви са стандартните размери на това чудо: Toва е пръстен за двоен адаптер на 6 срунна китара Искам да си сменя мойте чупени пласмаси на китарата с такива На тези които имам: 88/44 мм, 70/38 мм! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 А твоите, счупените, които имаш на китарата какви са? Ако става въпрос за БГ китарата ти - про тях размерите са други. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 20, 2007 Автор Отговорено Април 20, 2007 ^ трябват ми размерите, не картинки Моите са се били счупили още преди да стана аз собственик на китарата и са слагани правени такива и са доста по-странни. Искам да си направя такива 2 на лазер на 2мм ламарина и после да ги хромирам и да станат като купешки. (работа си намирам...) smartpeter, тези размери 88/44 мм, 70/38 мм са размерите на 2та правоъгълника предполагам. А какво е разстоянието между 4те болта за завиването на тази рамка за китарата? Цитирай
smartpeter Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 ^ трябват ми размерите, не картинки Моите са се били счупили още преди да стана аз собственик на китарата и са слагани правени такива и са доста по-странни. Искам да си направя такива 2 на лазер на 2мм ламарина и после да ги хромирам и да станат като купешки. (работа си намирам...) smartpeter, тези размери 88/44 мм, 70/38 мм са размерите на 2та правоъгълника предполагам. А какво е разстоянието между 4те болта за завиването на тази рамка за китарата? Разстояния център/ център 80,5/37,5 мм; ф 2,5 мм! Успех! Цитирай
docc Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 При тези рингове стандартни са отворът,през който се движи адаптерът и отстоянието,и разположението на малките отвори за болтовете,които държат адаптера.Външните размери и разположението на отворите за винтовете,закрепващи самия ринг,варират. Цитирай
smartpeter Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Eй това начертах Разстоянието 77,8 мм е точно! Извинявай, бях го пропуснал! Цитирай
Nikifena Отговорено Април 21, 2007 Автор Отговорено Април 21, 2007 Еми значи така както съм го дал на снимката така трябва да изглежда ПС: smartpeter, няма нужда да натискаш бутона "циитрай" когато пишеш тук. Форума си има бутон "нов отговор" ползвай него когато пишеш отговор защото иначе се получава голямо повторение и темата става по-трудна за четене и ненужно по-дълга. Цитирай
wessy Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 абе Ники, откъде ще намериш такъв хромиран. Аз я бях дал идеята преди доста време ама нещо не съм стигнал до осъществяване. Светни ме плиииз Цитирай
bluesman Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Може да се изрежат от неръждавейка на лазер.Може да излезе около 10 или 20 лева но ще е за вечни времена. Лазер Арт - Георги Андреев ЕТ, Пловдив ул. Филип Македонски №29 032 - 64 34 55 . Това е зад хотел Лайпциг на бул. Руски. Цитирай
Recommended Posts