Burton Отговорено Април 1, 2005 Share Отговорено Април 1, 2005 Не споря че има популизъм, и то не малко...парите обаче не са най-важното нещо за Дългия, в неговия случай рейтингът и популярността са преди това /щото те водят до парите, не друго/...Но друг начин няма за съжаление...и като няма, по добре да погледнеш от другата страна и да видиш какво печелят самите млади таланти - защото и те си мзимат своето! По-добре ли беше всичко това да го няма.. и днес Светльо /или някой от останалите/ да продължава да продава вестници по улиците? И защо като всички толкова предлагат безкористни професионални услуги на мениджъри и продуценти, никой тоя човек не го е забелязал толкова години? Прекрасното БГ Радио, дето "лансира млади таланти", а всъщност освен тия дето яко си плащат, въртят се всеки ден и не могат да си уцелят октавата, друго няма? Истината е, че от този конкурс имаше полза...щото тия хора натрупаха опит и получиха шанс! Ето за това трябва да ти пука, не за Слави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mila_kara Отговорено Април 2, 2005 Share Отговорено Април 2, 2005 Аз съм за това всеки да има своя шанс.Жалкото е, че този шанс в повечето случаи се дава от някой друг.А този другия, не се знае, когато дава шанс какво взема. Когато накрая, обаче, всички са доволни какъв е проблема? Така, че за да няма проблем, трябва всички да са доволни, а такова нещо НЯМА. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Април 2, 2005 Share Отговорено Април 2, 2005 Аз съм за това всеки да има своя шанс.Жалкото е, че този шанс в повечето случаи се дава от някой друг.А този другия, не се знае, когато дава шанс какво взема. Когато накрая, обаче, всички са доволни какъв е проблема?Така, че за да няма проблем, трябва всички да са доволни, а такова нещо НЯМА. :hello: Няма абсолятно щастие, да, и за съжаление не може всички да са доволни...но когато няма изгубили /като в случая/ и всеки печели по нещо /а то хич не е малко в случая/, не виждам къде е проблема И нещо друго - ако на някой не му харесваше и не му отърваше, щеше да си ходи. Пример - единия композитор на Светльо ако не се лъжа не беше на концерта, явно се е отказал /лошо нема/. На Владо му личеше че не му харесва като цяло цялата академия, още първия път му се прочете по лицето че не му е присърце да го мотаят още 2 мессеца...Обаче другите нещо не забелязах да са много зле? И къде ли другъде щяха да имат такива музиканти и профисионалисти на свое разположение /изключвам некадърния фризьор/? Ясно е че няма нищо толкова чисто и прекрасно в днешно време, особено където има толкова пари...Но Светльо, Любена, Владо, Лора и Надя спечелиха! Евалла им! Машалла им! Точка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mila_kara Отговорено Април 2, 2005 Share Отговорено Април 2, 2005 Аз лично - ДОВОЛНА! МНОГО! ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Април 2, 2005 Share Отговорено Април 2, 2005 Аз лично - ДОВОЛНА!МНОГО! ... Е за тва става дума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Април 2, 2005 Share Отговорено Април 2, 2005 светьо е човека!то се видя де Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Април 8, 2005 Share Отговорено Април 8, 2005 АААА, Светльо, да , от Хиподил, много добро момче, маладец; И другия е върхъ, е тоя ми трябва за фронтмен и ще разцепа ... не черепа на Дългия, а мрака, мили мои. Със здраве! П.П Абе, Светльо, га свършиш с Чалгара, канен си на кастинг да пееш АББА в Мотърхед стил! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 8, 2005 Share Отговорено Април 8, 2005 (Редактирано) Женската част ме изписа отсекъде Лора - като визия и пеене на никво по-особено ниво. Надя - няма кво да коментирам. Третата (не и знам името) - бе напъваше се да правиш нещо момичето, ама просто не е за нея тая работа. Ся мъжката компания (за по-накракто - коч компанията, или просто кочовете ) - кочовете и двамата ме накефиха. Начи Светльо хуаво пее, визия сичко ок - спор нема. Ама нищо уникално чак толкова, освен това, че е чалнат (кой не е). Владо - интересен глас, като стил на пеене много повоче ми допада. НЕ КАЗВАМ, че заслужаваше повече да спечели, ама като човек повече им допадна, щото не се респектираше много от дългуча и респективно не му пукаше кой знае колко и не се раздаде докрай (според мен). И не се респектира може би точно щото е видял далаверата ан дългото, или кой знае какви задкулисни игри е имало. А набра достатъчно популярност, за да може да започне самостоятелна кариера. Бе както казахте, загубили от цялата работа няма, нито пък някой е за оплакване - бе както се казва - всичко е 5... Опа, 6 де :green: А дългия ми лази по нервите с тая Евровизия, такъв яд го фана, че не нацели кьоравото... ЗЛОБА БЕЕ! Даго и в злобното такова... Ама то това е, и не стига, че е прост като за двама, ми и му се връзва цяла България. (цяла вече не, ама по-голямата част) Редактирано Април 8, 2005 от JoiNT_NaTuRe Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
thurston Отговорено Април 8, 2005 Share Отговорено Април 8, 2005 м@!*@та му и на слави и на скапаните му напъни. певците не ми харесват, бенда вече съще не ми харесва, харесват ми само китарите на годжи. тва е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black^Dead^Empty^soul Отговорено Май 20, 2005 Share Отговорено Май 20, 2005 Познавам го и е супер печен. модерирано от Snowwhite - моля - пишете на кирилица!!! правила! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Николай Хаджиев Отговорено Януари 9, 2006 Share Отговорено Януари 9, 2006 Светльо в момента е един от най добрите изпълнители в България,добре,че го откриха като глас - пее страхотно,има изключителен музикален усет,огромен диапазон,шоумен е и заслужава напълно страхотния албум,който му направиха бенда.Аз го имам целият - около 15 парчета,повечето от които много добри. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 10, 2006 Share Отговорено Януари 10, 2006 Страхотен е, съгласен съм. Само че напоследък малко ме ядосват и петимата с новото шоу. Очаквах повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Януари 11, 2006 Share Отговорено Януари 11, 2006 (Редактирано) Светльо в момента е един от най добрите изпълнители в България,добре,че го откриха като глас - пее страхотно,има изключителен музикален усет,огромен диапазон,шоумен е и заслужава напълно страхотния албум,който му направиха бенда.Аз го имам целият - около 15 парчета,повечето от които много добри. Не мислиш ли, че малко пресилено се изказа а :think: Верно момчето пее ама чак един от най - добрите малко на смях ме избива Нищо лично виждам, че си му фен ама Редактирано Януари 11, 2006 от f1_sound Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fiorelli Отговорено Януари 12, 2006 Share Отговорено Януари 12, 2006 Гласът на Светльо + музикалният интелект на Владо+ чарът на Лора 3 в едно- Неочаквано добра комбинация! :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 12, 2006 Share Отговорено Януари 12, 2006 Светльо е един момък със... светло бъдеще. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts