kazimbutt Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 С какво ги нарисува? С акрилни бои. Но само да поясня, че съм си позволил да рисувам върху пикгарда, а не точно върху самата китара. Цитирай
PRIMO Отговорено Април 19, 2007 Отговорено Април 19, 2007 Изпринтих си лепенка с логото на групата ми ( Anastasis ) и го лепнах в на тялото до тремолото. Стои много добре, скоро може да сложа снимки. И пирон бих си забил в китарата ако не ми променя звученето на инструмента и няма да го развали след време, стига да ме кефи как изглежда. Харесва ми така, никой друг няма такава китара с такава лепенка, което донякъде и придава идентичност,нищо че си плаче за читав адаптор. Цитирай
zigi Отговорено Април 19, 2007 Автор Отговорено Април 19, 2007 (Редактирано) Аха ми хубаво аз си намерих човек който рисува адски хубаво, въпроса е с какво най-добре ще стане, че да не се махне след време и да не е някакво грапаво, щото на мене китарата ми е Jackson JS1 и е лъскава отгоре чисто черна. А не знам дали перманент ще й се отрази добре на лака. Пък и не знам с какво е хубаво да се рисува, затова ви питам някой ако има идея. Редактирано Април 19, 2007 от zigi Цитирай
Чортов Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Доста пъти съм обмислят твоята ядея за "разкрасяване", но винаги се разколебавах. Най-добре потърси човек, който рисува и умее.Съвета ми е да не се доверяваш на всеки и ако намериш човека да видиш и предишни негови работи, за да не съжаляваш за вида на инструмента си. Поздрави и успех с идеята ти Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 PickFactory също предлагат фейслифт за китара, ако искате погледнете. На мен не ми харесва особено, но пък къстъм перцата им са супер: http://www.pickfactory.com/proddetail.php?...ad01a755b5ac783 Цитирай
Комари в Буря Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 аз имам един въпрос-супер много ме дразнят точиците по грифа на 3,5,7,9,12,15,17...Как може да си ги променя и възможно ли е? Цитирай
zigi Отговорено Април 23, 2007 Автор Отговорено Април 23, 2007 Аха добре а някой има ли представа къде в пловдив може да има такъв човек ? Цитирай
Raxus Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Какъв човек? Такъв кадет рисува или такъв кадет прави фейслифти? Сори ама нещо не можах да те разбера... Цитирай
zigi Отговорено Април 24, 2007 Автор Отговорено Април 24, 2007 Кисов не се прави на недоразбрал, питам дали има човек дето да украсява китари или да продава бои в Пловдив. Цитирай
OrgaZmotroN Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Здравейте, аз не мога особено много да помогна , но ме заинтригува запитването относно глупавите точки по грифа, дали е възможно някак си да им опна един ъпгреид ? и евентуално как мога (ако е възможно де ) да ги поменя? Цитирай
Recommended Posts