jeleto Публикувано Април 17, 2007 Публикувано Април 17, 2007 (Редактирано) Проверих в темите и мисля, че никой не е повдигал въпроса да се направи профил на форума в My Space. Няколко човека може да се ангажират с поддържането му (включително и аз, но без дизайн, щото не ме бива.. за попълване на инфо - да!), редовно ще се вписват концертите на всички групи, музиканти, певци, артисти и т.н., които пишат във форума или имат нещо общо с него. Ще се пускат всяка седмица различни парчета, отново на хора или групи от форума. Мисля, че ще е по-лесно и бързо да се стига до такава информация от там! Ако сте навити, кажете кой може да направи готин дизайн и да почваме да го пълниме с инфо..! Редактирано Април 17, 2007 от jeleto Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Според мен идеята е супер! За жалост идея нямам как се прави дизайн в майспейс, но предполагам, че не е голям зор, със сигурност във форума има доста хора, които знаят как. Подкрепям! Цитирай
musicman Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Готово, резервирах мястото: http://www.myspace.com/muzikant Има ли доброволци, които да се занимават ? Щото аз нямам много време. Цитирай
jeleto Отговорено Април 20, 2007 Автор Отговорено Април 20, 2007 Ами - ако някой се навие да направи веднъж завинаги дизайна, после аз и още някой примерно ще поддържаме инфо за концерти, албуми, песни и т.н. П.П.: musicman, все пак трябва да ми (ни) дадеш паролата за влизане и и-мейла, който си регистрирал. Цитирай
musicman Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Ако ти искаш да се занимаваш - пиши ми на ЛС да ти пратя подробности Другите доброволци също да ми пишат на ЛС. Цитирай
Recommended Posts