THE_INEXORABLE Публикувано Април 14, 2007 Публикувано Април 14, 2007 Аре де! Аз си мислех, че свири по-лекички неща. Ето и последното инфо - http://sickdrummer.com/index.php?option=co...00&Itemid=2 Как ще го изтрае тоя шум не знам. Цитирай
Katsko Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 ушите са си негови, кво го мислиш пък и трябва някой от висока класа да им свири барабаните на тия откаченяци Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Септември 20, 2007 Отговорено Септември 20, 2007 Гледах го на концерт на Некрофагист в Логан(САЩ).Ами не е лош барабанист но е еднообразен .На мен ли4но не ми харесва. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 28, 2007 Автор Отговорено Септември 28, 2007 Значи не си му гледал двд-то. Браво за ник-а, як е. Blasting mind! Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Минеман е един от най-любимите ми барабанисти,ама много не ме кефят тия негови участия в метъл групи Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Necrophagist - Stabounds(Live in London) Тук имам едно видео на бандата когато свириха в Лондон преди година и нещо, не съм сигурен обаче дали Марко е на барабаните. Би трябвало да е той, защото скоро след това се чу че напуска групата. Не само барабаниста, ами всички са луди в тази група! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 29, 2007 Автор Отговорено Септември 29, 2007 Дръмър 93, вземи да си отпушиш ушите за повечко истинска музика! Свалям шапка на Марко, че свири и метъл. Както и Томас Ланг. Просто браво на хората!!! Вземи научи нещо от тях. Един барабанист трябва да може да свири ВСИЧКО!!!! Пардон, че така се накарах де.. дойде ми някак... Цитирай
GroOveR Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Един барабанист трябва да може да свири ВСИЧКО!!!! Така е,ама аз не съм чувал Томас Ланг да свири Джаз...няма и да го чуя!Метъла не е всичко,не го забравяй това Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Дръмър 93, вземи да си отпушиш ушите за повечко истинска музика! Свалям шапка на Марко, че свири и метъл. Както и Томас Ланг. Просто браво на хората!!! Вземи научи нещо от тях. Един барабанист трябва да може да свири ВСИЧКО!!!! Пардон, че така се накарах де.. дойде ми някак... Бате,мастъра хубаво го каза-метъла не е всичко Цитирай
The Crow Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 (Редактирано) Един барабанист трябва да може да свири ВСИЧКО!!!! Така е,ама аз не съм чувал Томас Ланг да свири Джаз...няма и да го чуя!Метъла не е всичко,не го забравяй това Аз съм го чувал и свири много яко!!! Редактирано Септември 29, 2007 от The Crow Цитирай
GroOveR Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Един барабанист трябва да може да свири ВСИЧКО!!!! Така е,ама аз не съм чувал Томас Ланг да свири Джаз...няма и да го чуя!Метъла не е всичко,не го забравяй това Аз съм го чувал и свири много яко!!! Сподели с ближния,да го чуя Цитирай
drummer_93 Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Аз също бих искал да чуя как Томас Ланг свири джаз. Цитирай
The Crow Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Ок ще ви пратя песничката. Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Аз също бих искал да чуя как Томас Ланг свири джаз. Aз пък искам да чуя Virgil Donati да свири чалга !!! Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Октомври 7, 2007 Автор Отговорено Октомври 7, 2007 Всичко = including metal. Цитирай
Recommended Posts