Black Bird Публикувано Април 14, 2007 Публикувано Април 14, 2007 http://www.cmusicforum.com/dimitar/Dimi_Na...bound_Coast.mp3 Вдъхновен от звука на китарния плъгин Jucy77 започнах тази песен. Надявам се да ви хареса. Митко Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 14, 2007 Отговорено Април 14, 2007 Митак и аз изтеглих това Джуси77 и наистина не е лошо мамка му - особено ако го побутнеш и прибавиш малко стандартни ефекти .... добре е въпреки че софтовете започнаха да стават толкова много че .... трябва да си като някой ловец с пушка и да дебнеш кво ново ще излезе , щеше да бъде по лесно ако само един ставаше ... карай , нали от много глава не боляла уж ....... а иначе парчето много гот , бравос ... имам чувството че си почнал осезаемо да променяш стилистикиката т.е. развиваш се с едно завидно темпо за което те поздравявам Цеко Цитирай
Black Bird Отговорено Април 15, 2007 Автор Отговорено Април 15, 2007 (Редактирано) Това Джуци77 е невероятно... В сайта на програмера има и бустер. Имитация на Ibanez Tube Screamer. Двете в комбинация са супер куул.Иначе за стила....не мисля че го сменям колкото и да ми се иска... Дрънкам квот ми хрумне... Тенкю май френд! п.с саунда в джема е записан с него и с фрии ефекти. ппс от как нямам бас лоу енда ми куца. тури един бас в/у мп3-то ако имаш време да чуя цял саунд Редактирано Април 15, 2007 от Black Bird Цитирай
adXok Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Напълно подкрепям мнението на Занев... Парчето е убиец! Трябва да има прогрес, иначе не би било прогресив Кефят ме смесиците с акустичен звук и мисля, че Митака напипва много хубаво място. истинско удоволствие е да се слуша такава... разгърната и развиваща се музика. Митак, аз съм никой, но мнението ми е, че изключително много напредваш в музиката. Остави пулсацията да те води... и точно така - к'вото ти душа иска. "We know you can play... Jesus!!!" (Stveve Vai от албума "Alien Love Secrets") Митак, създавай още такива неща... и ги записвай де! Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 .... може , ще гледам до вторник сряда да врътна нещо Цеко Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 15, 2007 Отговорено Април 15, 2007 Митак , стана по бързо от очакваното - ето го и него http://media.putfile.com/Dimi-s-bass-1 естествено това е първото което ми дойде на ум , освен това ми е малко страно да правя бас с целия джангър наоколо - друго си е само с ударни и после всичко останало ама карай ..... важното е купона да върви , но ако искаш нещо по прецизно ще трябва да го направим както трябва ...... дето се вика . Цеко Цитирай
zanev 70 Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Мите , този софт гиър дето си го снимал много яко изглежда .... между другото как ги снимате тези неща , никога не съм го правил и нямам идея как става това .... не че е много важно де . Цеко Цитирай
Black Bird Отговорено Април 16, 2007 Автор Отговорено Април 16, 2007 (Редактирано) :happy: Прати ми само баса ако го пазиш ного харно е станало на края иначе снимката избираш квото искаш да снимаш, отваряш на десктопа и после натискаш Print Screen SysRq след тва отваряш Пейнт или ФотоШопе и натискаш пейст. Тва е Редактирано Април 16, 2007 от Black Bird Цитирай
Recommended Posts